Αρέσουν στον Παναθηναϊκό ο Μανωλάς και ο Βιεϊρίνια

Ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ, μάλιστα, αρέσει πολύ και στον Κώστα Αντωνίου, ο οποίος ούτως ή άλλως συνδέεται στενά με τον θείο του, τον Στέλιο.
Φυσικά στην Παιανία γνωρίζουν ότι οι δύο περιπτώσεις μόνο εύκολες δεν είναι. Ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης. Και για τους δύο πάντως δείχνουν διάθεση να περιμένουν καθώς εκτιμούν ότι στον μεν ΠΑΟΚ θα χρειαστούν χρήματα, ενώ για την περίπτωση του Μανωλά θεωρούν δεδομένη την άρνηση του παίκτη να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους όρους που του προτείνει η ΑΕΚ. Ο θείος του, άλλωστε, θεωρεί ότι ο μικρός αξίζει πολλά και προβλέπει εξέλιξη ανάλογη με του Παπασταθόπουλου.
Επειδή, όμως, οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν μπορούν να αποκτηθούν αμέσως, στον Παναθηναϊκό έχουν στρέψει αλλού το ενδιαφέρον τους. Κινούνται για δύο μέσους, έναν οργανωτή κι έναν στην αριστερή πτέρυγα, ενώ ο Φερέιρα έχει ζητήσει κι έναν στράικερ που να μπορεί να παίξει και ως παρτενέρ του Σισέ, αλλά και μόνος του στην κορυφή της επίθεσης εάν απουσιάσει ο Γάλλος. Ο Πετρόπουλος μπορεί να κάνει μόνο τον φορ κορυφής και γι’ αυτό ο Πορτογάλος αναζητά έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά.


Σχολιάστε εδώ