Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Επί της ουσίας, ο Πορτογάλος μιλάει για αναδόμηση, διότι διαπίστωσε ότι από τους περισσότερους παίκτες που διαθέτουν ποιότητα, όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Κατσουράνης, λείπουν τα τρεξίματα, ενώ άλλοι, όπως ο Σιμάο, στερούνται βασικά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά. Έτσι, όμως, οι δουλειές γίνονται μισές και γι’ αυτό θεωρεί ο Πορτογάλος επιβεβλημένη την απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ζήτησε έξτρα κονδύλι

Ο Πατέρας συμφωνεί σε πολλές από τις διαπιστώσεις του Φερέιρα. Τον βολεύουν, άλλωστε, επικοινωνιακά, καθώς ο κόσμος φωνάζει για την ενίσχυση του ρόστερ και ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» θέλει να επιβεβαιώσει όσους υποστηρίζουν ότι αφουγκράζεται την επιθυμία των οπαδών. Το πρόβλημα του Πατέρα είναι η έλλειψη ρευστού. Γι’ αυτό και ζήτησε τόσο από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, όσο και από τον Ανδρέα Βγενόπουλο να βάλουν έξτρα χρήματα στην ΠΑΕ για να μπορέσει να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει το απαιτούμενο ποσό και έτσι σκέφτεται σοβαρά ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της χορηγίας που έδωσε ο Τζίγγερ για να καλυφθεί όλο το ποσόν στην πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα προκύψει στο τέλος της σεζόν άνοιγμα στον προϋπολογισμό. Κάτι που δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Καίγεται το γήπεδο

Οι μέτοχοι του «τριφυλλιού» ασχολήθηκαν την Παρασκευή και με το γήπεδο στον Βοτανικό. Η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει το θέμα σε δημόσια διαβούλευση δεν άλλαξε τη στάση των «πρασίνων», που έχουν καταγγείλει τη σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων. Ο Τζίγγερ παραχώρησε τον πρώτο λόγο στον Βγενόπουλο με το σκεπτικό ότι «αφού θα πάρετε εσείς την ΠΑΕ, δεν γίνεται να αποφασίσω εγώ και να σας δεσμεύσω στο θέμα του γηπέδου». Ξέρει, άλλωστε, ο Βαρδινογιάννης ότι ο Βγενόπουλος έχει εκφραστεί αρνητικά για τον Βοτανικό και προτιμάει άλλες επιλογές. Έτσι, η συγκεκριμένη λύση αναμένεται να «καεί» από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αν και επίσημα περιμένουν να δουν πρώτα τις ενέργειες που θα κάνει ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, ο Γιώργος Καμίνης.


Σχολιάστε εδώ