Κινείται για ίδρυση κόμματος ο Γ. Δημαράς

Την ίδια στιγμή με δηλώσεις του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα, όπως ακριβώς είχε αναγγείλει το βράδυ των εκλογών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Δημαράς έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με πολιτικά στελέχη, ενώ το πιο πιθανό σενάριο είναι στον νέο πολιτικό φορέα να υπάρχει διαρχία με τον άλλον ανεξάρτητο βουλευτή Βασίλη Οικονόμου.
Ο Αλέξης Μητρόπουλος αρνήθηκε να συμμετάσχει στην προσπάθεια, ενώ άκαρπη απέβη μια συνάντηση που είχε ο κ. Δημαράς στις αρχές της εβδομάδας με τον Στέλιο Παπαθεμελή, καθώς προέκυψε διάσταση απόψεων σχετικά με το ποιος θα ηγηθεί του νέου κόμματος.
Μάλιστα ο κ. Δημαράς φέρεται να είπε στον συνομιλητή του ότι «εγώ είμαι ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου», ότι «εμένα θέλει όλη η Ελλάδα κι εσείς πρέπει να μπείτε κάτω από εμένα»!
Στο μεταξύ τις προηγούμενες μέρες διέρρευσαν πληροφορίες (πιθανότατα από το περιβάλλον του…) ότι ο κ. Δημαράς δεν προτίθεται να παραιτηθεί από βουλευτής.
Την επομένη με επίσημη δήλωσή του διευκρίνισε ότι ισχύει η δέσμευσή του, αλλά… δέχεται πιέσεις από ψηφοφόρους και οπαδούς να μην παραιτηθεί από βουλευτής!


Σχολιάστε εδώ