Καραμανλής: Στηρίζουμε το κόμμα μας…

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ, όσο κι ενοχλημένος, με τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποσκιρτήσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζεται ο Κ. Καραμανλής. Αυτό αναφέρουν στελέχη που συνομίλησαν μαζί του, ενώ ενδεικτική ήταν και η επισήμανση που έκανε μέσω στενών συνεργατών του, ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μας και όλοι στηρίζουμε το κόμμα μας». Έδωσε κατ’ αυτόν τον τρόπο πλήρη και ευθεία στήριξη στον Αντ. Σαμαρά και αποδοκίμασε εμμέσως τις διασπαστικές κινήσεις από την πλευρά της Ντ. Μπακογιάννη.
Από τη Ρηγίλλης εξέφραζαν ικανοποίηση για τη θέση του τέως πρωθυπουργού, ωστόσο στελέχη της παράταξης επισημαίνουν την ανάγκη μιας δημόσιας και πιο σαφούς παρέμβασης, που αναμφίβολα θα αποκτούσε άλλη βαρύτητα. «Υπήρξε πρόεδρος του κόμματος επί 12 ολόκληρα χρόνια, εξελέγη πρωθυπουργός και οφείλει να πάρει θέση σε όλα αυτά που συμβαίνουν» παρατηρούν. Άλλα όμως στελέχη υποστηρίζουν ότι μια δημόσια παρέμβαση αυτήν την ώρα του κ. Καραμανλή ενδεχομένως να «δραματοποιούσε» περισσότερο από ό,τι πρέπει την κατάσταση, εντείνοντας έτσι το κλίμα της εσωστρέφειας.
Ο τέως πρωθυπουργός έδωσε το «παρών» του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, παρακολούθησε την ομιλία του κ. Σαμαρά και αρκετών βουλευτών, αλλά απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.


Σχολιάστε εδώ