Η δικαίωση του Αδαμίδη με Σκόκο και η στήριξη με νέες μεταγραφές!

Με την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, άλλωστε, οι «κιτρινόμαυροι» βλέπουν έναν προπονητή με διάθεση για δουλειά και αποφασισμένο να συγκρουστεί με όσους έχουν συμβιβαστεί με τη δεύτερη, την τρίτη ή και την τέταρτη θέση στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Αδαμίδης με τη στήριξη του βασικού μεγαλομετόχου, του Πέτρου Παππά, κινείται για να στηρίξει την υπέρβαση που έγινε με την ανανέωση του Σκόκο, πρώτα με την παραμονή του Ράφικ Τζιμπούρ και έπειτα με την απόκτηση δύο ή τριών παικτών ικανών να κάνουν τη διαφορά.

Η ΑΕΚ θα πορευθεί, βέβαια, με τις εισηγήσεις του Χιμένεθ, ο οποίος έχει διαβεβαιώσει τον Αδαμίδη ότι στην Ισπανία υπάρχουν παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά, έστω και αν αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Χρησιμοποιεί, μάλιστα, ως παραδείγματα τους Χαβίτο και Κάλβο του Άρη που δεν είχαν συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά κυρίως τον Φουστέρ. Ο τελευταίος αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία έως το καλοκαίρι του 2009 και τώρα είναι βασικός και αναντικατάστατος στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Όπως αποκαλύψαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, ο ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ έχει καταρτίσει και λίστα με νεαρούς παίκτες από την Αργεντινή. Πρόκειται, άλλωστε, για μία από τις αγαπημένες αγορές του το διάστημα που βρισκόταν στον πάγκο της Σεβίλλης. Οι κινήσεις του Ιανουαρίου, βέβαια, θα ‘ναι περιορισμένες και καθοριστικό ρόλο θα παίξουν η διαφορά από την κορυφή του ελληνικού Πρωταθλήματος και το αν θα προκριθεί η Ένωση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.


Σχολιάστε εδώ