Ελλάδα – Ιρλανδία, υπό κερδοσκοπική χρεοκοπία

Η κρίση εκεί προέκυψε από την κερδοσκοπία και την απληστία των ιρλανδικών τραπεζών, που κινούνταν μεγαλώνοντας διαρκώς τη «φούσκα» των ακινήτων (όπως και οι Αγγλοαμερικάνοι). Παρήγορο είναι το ότι, σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν εδώ, στη Γιωργοκώσταινα, ο ιρλανδικός λαός στράφηκε ενάντια στην κυβέρνησή του κατηγορώντας τη για ψεύδη, ανικανότητα και απεμπόληση κυριαρχικών εθνικών δικαιωμάτων και λαϊκών κατακτήσεων. Μέμφεται επίσης και την ανίκανη αντιπολίτευση, απαιτώντας προσφυγή σε εκλογές. Εδώ, στις μόλις πριν από λίγο πραγματοποιηθείσες αυτοδιοικητικές εκλογές, ένα τεράστιο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας προτίμησε την περιθωριοποίηση και την αποχή, επιτρέποντας έτσι στον β’ γύρο, στις 14/11, σε ένα μόλις 15% του εκλογικού σώματος, που απαρτίζεται από κομματικούς στρατούς και εθελόδουλους, να ελέγξει πλήρως το αποτέλεσμα και να κουμαντάρει (ξανά) τον τόπο.

Αντιγράφω από το www.antikry.com:

«Χθες η Ελλάδα, σήμερα η Ιρλανδία, αύριο η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, όλοι στο στόχαστρο της παγκόσμιας μαφίας, δεν το κρύβουν άλλωστε, έχουν προαναγγείλει ήδη τους στόχους τους (!)

Κύριο γνώρισμα της Ευρώπης του σήμερα, το έλλειμμα ηγεσίας, τόσο στα κράτη-μέλη όσο και σε επίπεδο ευρωπαϊκής διακυβέρνησης, ”ηγετίσκοι” όλοι, όργανα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, άβουλοι, ανίκανοι και αδύναμοι, δεν θέλουν και δεν μπορούν να εγγυηθούν και να διασφαλίσουν την ανεξαρτησία των κρατών-μελών και ακόμα να στηρίξουν την ίδια την υπόσταση της ΕΕ. Κατά συνέπεια το βάρος το επωμίζονται πλέον οι λαοί της Ευρώπης, οι οποίοι καλούνται να αντιδράσουν συντονισμένα και δυναμικά για την απόκρουση του ύπουλου εισβολέα και των συνεργατών του στην ευρωπαϊκή ήπειρο».

Θα το πράξουμε; Ή για άλλη μια φορά θα επικρατήσει η μοιρολατρία και ο ατομισμός, σέρνοντάς μας όλους μαζί σε αργό και βασανιστικό θάνατο;


Σχολιάστε εδώ