Αποστολικά και… άλλα

=Σοβαρευτείτε, σοβαρευτείτε, κύριοι των υπογείων διαμερισμάτων της ΝΔ. Θα βρεθείτε προ εκπλήξεων σε λίγο καιρό, ΝΤΟΡΑ μου και Γιώργο.
Ο γαλάζιος λαός δεν ΞΕΧΝΑ.
=Κοντός ψαλμός, Γιάννη μου, αλληλούια.
=Όσοι κοιτάζουν να σώσουν το τομάρι τους διαπράττουν ένα μεγάλο ΛΑΘΟΣ. Κανένα ΤΟΜΑΡΙ δεν σώζεται από μόνο του. Ας μην το ξεχνούν ορισμένοι.
=Έχουμε φωλιάσει σαν τα αγρίμια, λέει η Μαρία, και έχει δίκιο. Σηκωθείτε, παλέψτε, θα νικήσουμε.
=Ωραία τα λέει ο φίλος μου ο Αλέκος Παπαδόπουλος, σαν μοναχικός, μοναδικός λύκος της πολιτικής. Όμως οι φίλοι του τον θέλουν στο προσκήνιο. Ας το ξανασκεφτεί όσο είναι νωρίς ακόμα για τη χώρα.
=Μειώνοντας τους μισθούς στο Δημόσιο, στις ΔΕΚΟ και αλλαχού, κύριοι της «τρόικας», μειώνετε δραματικά τα έσοδα φορολογίας. Αυτό δεν το συνειδητοποιεί, δυστυχώς, κανείς ούτε στην κυβέρνηση ούτε στην αντιπολίτευση. Άρα, μηδέν από μηδέν, ΜΗΔΕΝ ολοστρόγγυλο.
=Ευτυχία χαρακτήρισε ο Πάγκαλος το Μνημόνιο. Δυστυχία για εμάς που τον έχουμε αντιπρόεδρο.
=Πάνε, Ντόρα μου, στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη με κόκκινο σακάκι; Έλεος, έκανες τον Γιάννη τούρμπο μόλις σε είδε.
=ΔΥ…μοκρατική ΣΗμμαχία, εκπληκτικό. ΔΥΣΗ. Και εμείς περιμένουμε Ανατολή ΝΤΩΡΑ.
=Αγαπητέ Αντρέα της Υγείας, καλή και αξιέπαινη η πρωτοβουλία σου για το κοριτσάκι που πήγε στο εξωτερικό και θα μπορέσει να ξεπεράσει τα τεράστια προβλήματα υγείας που έχει.
Όμως μην ξεχνάς πόσα άλλα παιδιά είναι με το ίδιο πρόβλημα και θέλουν την παρέμβασή σου, γιατί κάποιοι μανδαρίνοι δεν υπέγραψαν,
όπως και στην περίπτωση του συγκεκριμένου κοριτσιού, όπου χρειάστηκε η δική σου παρέμβαση. Να ‘σαι πάντα γερός.
=Εσύ, NASO μου, ένας Αλευράς, τι θέλεις με τα πίτουρα της διαφοροποίησης, του ψεύτικου κλάματος και εισηγήσεων του προϋπολογισμού;
=Οι ελιές παράγουν ΛΑΔΙ… και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
=Κάποιος πρέπει να πει στην υφυπουργό Μετανάστευσης Άννα Νταλάρα ότι πρέπει να μεταναστεύσουν τα γυαλιά στο κεφάλι της όταν συναντάει διεθνείς προσωπικότητες, αν θέλει να την παίρνουν στα σοβαρά οι συνομιλητές της…
=Σόρι, κύριε Φλωρίδη, αν δεν κάνω λάθος, που δεν κάνω, εσείς δεν εισηγηθήκατε το Μνημόνιο; Μήπως δεν το διαβάσατε καλά; Προς τι τώρα το διαφοροποιημένο κλάμα;
=Ανεγκέφαλες δηλώσεις για την υγεία του Αλέκου Παπαδόπουλου. Αλέκο, γερά, με τσαμπουκά, οι φίλοι σου είναι κοντά και μην ανησυχείς.
=ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Η Ισπανία είναι σε ΕΙΣ-πανικό πανικό και θα γίνει σύντομα ΟΙ…Σπανοία.
=Τελεία και παύλα, η Ισπανία μπαίνει κάτω από την ομπρέλα της «τρόικας». Θα τους λυγίσουν τους Ισπανούς οι τροϊκανοί.
=Μ’ ένα ΓΑΤΟ και ένα ΑΒΡΑΑΜ πάπα στο τιμόνι, τα ποντίκια της ΕΡΤ άρχισαν να κόβουν λάσπη στις εξωτερικές αναθέσεις.
Έπεσαν στην ποντικοπαγίδα άθελά τους. Τώρα τρέχουν οι αρουραίοι να σωθούν.
=Με το να μιλάς Μη…χάλι μου για ανάπτυξη δεν γίνεται ανάπτυξη. Η ανάπτυξη θέλει σχέδιο, όραμα και λογική. Με λόγια δεν γίνονται έργα, με τη σιωπή γίνονται τα έργα.
=Ο Ντομινίκ έκανε ξανά πρωθυπουργό τον Γιώργο. Γιώργο, άλλαξε ή θα βουλιάξεις…
=Ποιος υπουργός είπε ότι εάν μου βάλεις εμένα οικονομικό επιτηρητή, ΕΓΩ θα παραιτηθώ; Για να δούμε, έχει τα κότσια να το κάνει;
=Γιάννης μπρος, πίσω ο Δημαράς για την παραίτηση. Γιάννη μου που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις. Τέτοια συνέπεια δεν έχει ξαναγίνει.
=Πάνε τα μεγαλεία, οι αντιπρωθυπουργοί, οι αντιπρόεδροι και οι λοιποί παρατρεχάμενοι Παπανδρέου. Σαφώς για όλους και για όλα.
=Με τόση προβολή στην Ντόρα, στο τέλος θα την κάψετε.
=Βγήκαν και οι στρατηγοί στον δρόμο. Στρατηγοκρατούνται τα πεζοδρόμια…
=Ποιον υπουργό αποκαλούν Καλλιγιάννη και γιατί;

=Όταν μια ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ κλείνει, τότε η Δημοκρατία κουτσουρεύεται.
=Με ΒΗΜΑ ταχύ έρχεται η συρρίκνωση στα ΜΜΕ και ειδικά στα έντυπα. Αναμένονται να σκάσουν κανόνια και στα κανάλια και στα ραδιόφωνα. Ραδιο…φονικό το μέλλον.
=Στις αρχές της Συγγρού η Ντόρα, από αριστερά όπως κατεβαίνουμε. Στο τέλος της Συγγρού η ΝΔ, από δεξιά όπως κατεβαίνουμε. Αναμένονται Συγγρού…σεις με πολλά θύματα.
=Ελιά, ελιά και Ντόρα βασιλιά… Σόρι, βασίλισσα.
=Η Ντόρα αντέγραψε την ελιά του Πρόντι. Λες να ‘χουμε εκπλήξεις;
=Ο Γιώργος έγινε ξανά πρωθυπουργός Εσωτερικού. Τέρμα τα μικροβασίλεια.
=Αριστερή Πρωτοβουλία for ever. Με σκληρούς όρους περιγράφει την πραγματικότητα ο φίλος μου ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τη γλώσσα, μα και τα κείμενα, του Γιώργου. Πιάνει τον σφυγμό και την οργή της κοινωνίας, όπως τότε που ήμασταν οι Μίδες άλλων εποχών.


Σχολιάστε εδώ