Πιάνει δουλειά από αύριο ο Μιχαλολιάκος

Όπως μάλιστα μας είπε, είναι αποφασισμένος να πετύχει και θα πετύχει. Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, στους συνεργάτες του και σε όλους όσοι αγαπούν τον Πειραιά.
Ήδη ξεκινάει με την καθαριότητα. Αύριο το πρωί θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Π. Φασούλα και εκπροσώπους των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να αλλάξει εικόνα ο Πειραιάς. Μάλιστα ο νέος δήμαρχος θα ανακοινώσει στους εργαζομένους ότι αποδίδει τόση σημασία στο συγκεκριμένο θέμα, που δεν θα ορίσει αντιδήμαρχο καθαριότητας, αλλά θα τεθεί ο ίδιος επικεφαλής του τομέα! Αύριο το απόγευμα, εξάλλου, ο νέος δήμαρχος θα κάνει συγκέντρωση του συνδυασμού του στο ξενοδοχείο «Σαβόι» για να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές της νέας πορείας, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα κάνει τραπέζι στους βουλευτές της Α΄ Πειραιά όλων των κομμάτων για να δεσμευθούν όλοι πως θα βοηθήσουν την πόλη.
Την Πέμπτη, τέλος, θα δεξιωθεί τους εθελοντές και τις εθελόντριες του προεκλογικού του αγώνα στο ΣΕΦ, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στ. Χρήστου.


Σχολιάστε εδώ