Έκαναν μπαλάκι στον Ολυμπιακό τους νέους μυϊκούς τραυματισμούς

Οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να πετάνε ο ένας στον άλλον το μπαλάκι για τους τραυματισμούς σε μια προσπάθεια να φύγει από την πλάτη του καθενός όποια ευθύνη μπορεί να τον βαραίνει. Μόνο στην περίπτωση του Τοροσίδη έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο: όλοι στην πλατεία Αλεξάνδρας και στον Ρέντη τα έχουν με τον διεθνή μεσοαμυντικό, επειδή απέφυγε να ενημερώσει τον Φερνάντο Σάντος για τις ενοχλήσεις που αισθανόταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα.
Συμμετοχή στο… παιχνίδι με το μπαλάκι έχει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Στα αυτιά του Ισπανού, άλλωστε, έφτασαν κάποια σχόλια για τον τρόπο που διαχειρίζεται τους παίκτες και έτσι θέλησε να στείλει το μήνυμα ότι οι μυϊκοί τραυματισμοί του Ολυμπιακού είναι λιγότεροι από κάθε άλλη ομάδα. Αλλά ο Βαλβέρδε λέει τη μισή αλήθεια, διότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.
«Αντί να παίζει 60 – 70 λεπτά ο Ιμπαγάσα, θα μπορούσε να παίξει ένα ημίχρονο και να μπει στη θέση του ο Ρόμενταλ», είναι ο αντίλογος στους ισχυρισμούς του ισπανού προπονητή.
Από την άλλη πλευρά, άρχισαν να εμφανίζονται και τα πρώτα αρνητικά σχόλια για την προετοιμασία επί θητείας Έβαντ Λίνεν. Μόνο που παραβλέπουν, όσοι τα ρίχνουν στον Γερμανό, ότι με εξαίρεση τον Μέλμπεργκ, οι άλλοι τραυματίες δεν συμμετείχαν στην προετοιμασία ή ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης επειδή εντάχθηκαν καθυστερημένα στην ομάδα του Πειραιά.
Αιχμές αφήνονται και για τον τρόπο που λειτουργεί το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και ήδη ακούγεται η προοπτική κάποιων αλλαγών. Μόνο που δεν μπορεί να φταίει ένας φυσιοθεραπευτής εάν έχει ενημερώσει τον προπονητή ότι το σκαρί ενός παίκτη επιβάλλει μικρότερο χρόνο συμμετοχής ή αν κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής ξεχνάει να αναφέρει το δικό του πρόβλημα. Η ουσία, λοιπόν, είναι ότι στον Πειραιά έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση και αν οι απώλειες παικτών συνδυαστούν και με γκέλες στα ντέρμπι, τότε θα αρχίσουν για τα καλά τα όργανα, ακόμα και εις βάρος του Βαλβέρδε!


Σχολιάστε εδώ