7-6 προβλέπουν το τελικό σκορ στις Περιφέρειες

Από τις υπόλοιπες 11, εκείνες που φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει υπέρ της ΝΔ πριν ακόμη οι ομάδες μπουν στο γήπεδο είναι η Κεντρική Μακεδονία, η Δυτική Μακεδονία, η Ήπειρος και η Θεσσαλία.
Από κει και πέρα μυστικά γκάλοπ που έχουν γίνει και θα ανακοινωθούν σήμερα το βράδυ, μετά το κλείσιμο της κάλπης, φέρουν να κερδίζει την Πελοπόννησο ο Δράκος της ΝΔ, χάνει δηλαδή τη μάχη ο Τατούλης.
Αντίθετα, ευνοϊκή είναι η τάση για τον Γιάννη Σγουρό, που αν επιβεβαιωθεί στην ψηφοφορία κερδίζει την Αττική. Ο Κικίλιας παραμένει κρίσιμος αντίπαλος, έχοντας υπέρ του την αντίδραση του κόσμου κατά του Μνημονίου.
Ντέρμπι σκληρά είναι οι Περιφέρειες Ιονίων, Στερεάς Ελλάδας, Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, όπου εκεί το χαρτί θα το παίξει το τουρκικό προξενείο, και το Βόρειο Αιγαίο. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, με τη ΝΔ όμως να είναι πιο κοντά σε νίκη στο Βόρειο Αιγαίο, χωρίς να αποκλείεται και η Στερεά.
Στο τσεπάκι του έχει τη δυτική Ελλάδα με τον Απόστολο Κατσιφάρα το ΠΑΣΟΚ.
Από πλευράς των τριών μεγάλων δήμων, τα μυστικά γκάλοπ φέρουν τη ΝΔ να κερδίζει Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αμφισβητήσιμη την εξέλιξη στον Πειραιά, αν και οι εκτιμήσεις στο λιμάνι είναι ότι ο Μιχαλολιάκος θα είναι ο νέος δήμαρχος.
Δύσκολη μάχη δίνει ο Δημήτρης Κατσικόπουλος στην Πάτρα. Ένας άλλος Δημαράς απειλεί να του πάρει την μπουκιά απ’ το στόμα.
(Αναλυτικότερο ρεπορτάζ με το τι έγινε την πρώτη Κυριακή και πολλές πληροφορίες απ’ όλα τα μέτωπα και τη μάχη της κινητοποίησης στις σελίδες 14, 20, 24 και 32)


Σχολιάστε εδώ