Όργιο παραπληροφόρησης για να δημιουργηθεί κλίμα υπέρ του Μίχα!

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι αμέσως μετά τη δήλωση στήριξης του Μαντούβαλου στον Μιχαλολιάκο, μεταδόθηκε από την ΕΤ1 ρεπορτάζ που ανέφερε ότι περίπου 30 υποψήφιοι και στελέχη του Μαντούβαλου θα στηρίξουν τον Γ. Μίχα και μάλιστα φιλοξένησε και δηλώσεις του μη εκλεγόμενου υποψήφιου συμβούλου του συνδυασμού που έλεγε ότι πιστεύει πως ο Γ. Μίχας θα είναι καλύτερος δήμαρχος για τον Πειραιά. Βέβαια το ότι η ίδια η οικογένεια Βοϊδονικόλα στήριξε τον Μιχαλολιάκο, αφού εξέλεξε μεταξύ των πρώτων τον ανιψιό του προαναφερθέντος Γ. Βοϊδονικόλα, που ήταν υποψήφιος σύμβουλός του με τον συνδυασμό Μιχαλολιάκου, δεν αναφέρθηκε καν… Εξάλλου την περασμένη Δευτέρα «Τα Νέα» έγραφαν ότι σε σύσκεψη συμβούλων του συνδυασμού του Μαντούβαλου κάποιοι απ’ αυτούς εκφράστηκαν υπέρ του Γιάννη Μίχα. Μόνο που οι τρεις το διέψευσαν και οι υπόλοιποι δύο δεν είχαν πάει καν στη σύσκεψη! Η κρατική τηλεόραση, πάντως, στην… πρεμούρα της να… εξουδετερώσει τον θετικό αντίκτυπο που είχε η στήριξη Μαντούβαλου στον Μιχαλολιάκο, «ανακάλυψε» έγγραφο που εμφάνιζε τους υποψήφιους του Μαντούβαλου να υποστηρίζουν Μίχα!

Ο Γ. Μίχας δήλωσε ότι ουδέποτε είχε δει τέτοιο έγγραφο και φυσικά ούτε το διοχέτευσε πουθενά, ενώ οι 12 από τους 17 συμβούλους που δήθεν θα στήριζαν τον Μίχα, δήλωσαν ότι όλα αυτά είναι… παραμύθια, αφού ήδη έχουν ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ του Μιχαλολιάκου!

Εξάλλου οι υποψήφιοι του Μαντούβαλου Γιάννης Μαστρονικόλας και Γιώργος Κλαδάκης, υπογράμμισαν:

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα έγγραφα και τις λίστες που δήθεν μας συμπεριελάμβαναν στους υποστηρικτές του κ. Μίχα. Έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψη και το επαναλαμβάνουμε ρητά ότι στις εκλογές της Κυριακής θα ακολουθήσουμε την υπόδειξη του επικεφαλής του συνδυασμού ”Πειραιάς Πόλη Θρύλος” Πέτρου Μαντούβαλου και θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον υποψήφιο της ΝΔ, του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκουμε, Βασίλη Μιχαλολιάκο, στον Πειραιά και τον Β. Κικίλια στην περιφέρεια».


Σχολιάστε εδώ