Παραμένει ανοικτό το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟ

Ο έλληνας τεχνικός, άλλωστε, συμπεριφέρεται σαν… τηλεσχολιαστής και λιγότερο ως προπονητής. Στην Παιανία έχουν φουντώσει οι φήμες ότι ο Κώστας Αντωνίου κινείται για την πρόσληψη προπονητή. Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι φαβορί είναι ο Έκτορ Κούπερ, επειδή γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.
Κάποιες άλλες πηγές, όμως, θεωρούν επιβεβλημένη την πρόσληψη μεγάλου ξένου προπονητή, ο οποίος θα καταφέρει να εμπνεύσει τις βεντέτες της ομάδας και θα τις επαναφέρει σε ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης.
Στην Παιανία υποστηρίζουν ότι η αλλαγή προπονητή θα πραγματοποιηθεί αμέσως. Ενδεχομένως και μέσα στον Νοέμβριο, επειδή ο Νικόλας Πατέρας και οι συνεργάτες του θέλουν να αξιοποιήσουν το σχετικά βατό πρόγραμμα των «πρασίνων», σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται να δώσει απανωτά ντέρμπι.
«Θα περιοριστούν οι επιπτώσεις από ενδεχόμενη βαθμολογική απώλεια, διότι θεωρούμε ότι θα χάσει πόντους και ο Ολυμπιακός», είναι το σκεπτικό που αναπτύσσεται στον Παναθηναϊκό.
Το ζητούμενο είναι η αντίδραση του Νιόπλια, ο οποίος έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω του. Ο έλληνας τεχνικός φέρεται, μάλιστα, να σκέφτεται την επανάληψη της ενέργειας που σημάδεψε τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, όταν υπέβαλε την παραίτησή του επειδή δεν άντεχε την πίεση. Τότε, με τη μεσολάβηση του Τζιπρίλ Σισέ, ο Νικόλας Πατέρας απέτρεψε την αποχώρηση του Νιόπλια, αλλά αν επαναληφθεί το σκηνικό, ο κοζανίτης προπονητής θα διευκολύνει αφάνταστα τους διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ στις κινήσεις τους για την αντικατάστασή του.


Σχολιάστε εδώ