Ο μάνατζερ, ο διαιτητής και το… βαθύ λαρύγγι

Ακόμα και οι πολιτικές εφημερίδες αφιερώνουν χώρο στις πρώτες σελίδες με στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος, στο οποίο εμφανίζονται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο ένας εκπρόσωπος παικτών, ένας εν ενεργεία διαιτητής και κάποιοι παράγοντες ομάδων, ανάμεσά τους και μία που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα!

Η άκρη του νήματος φέρεται να βρέθηκε χάρη στη συνεργασία ενός εμπλεκόμενου παράγοντα, τον οποίοι οι διαρροές χαρακτηρίζουν «βαθύ λαρύγγι».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εισαγγελικές αρχές και το αρμόδιο ελεγκτικό όργανο του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται στην τελική ευθεία για την απαγγελία των κατηγοριών στους εμπλεκομένους. Υποστηρίζουν ότι η έρευνά τους έχει προχωρήσει σε βάθος και απλώς προσπαθούν να διαλευκάνουν τον ρόλο όλων όσοι συμμετείχαν στο κύκλωμα, ώστε «να μη τη γλιτώσει ούτε ένας».

Για τον μάνατζερ ο κλοιός έχει στενέψει επικίνδυνα, διότι εκτός όλων των άλλων έχει υποπέσει σε σωρεία φορολογικών παραβάσεων. Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται και ο εν ενεργεία διαιτητής, ο οποίος προέρχεται από τη Βόρειο Ελλάδα και το τελευταίο διάστημα έχει μπει στο περιθώριο από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Επίσης στο στόχαστρο έχει μπει και μία ομάδα της Βορείου Ελλάδας, η οποία εμπλέκεται σε τουλάχιστον πέντε ματς, τα οποία περιλαμβάνονται στους φακέλους της ΟΥΕΦΑ με τις ύποπτες αναμετρήσεις. Το μεγάλο πρόβλημα για τη συγκεκριμένη ομάδα είναι ότι η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία παρακολουθούσε τη δράση της από τις μικρότερες κατηγορίες, αλλά την έχει βάλει στο σημάδι και για κάποια αποτελέσματά της, ακόμα και όταν ανήλθε στη Σούπερ Λίγκα. Στη Σούπερ Λίγκα εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι. Αν και προσπαθούν να κρατήσουν ενιαία γραμμή και να περάσουν το μήνυμα ότι όλα γίνονται για να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στα στημένα παιχνίδια, για να περάσουν σε δεύτερη μοίρα τα νέα επώδυνα μέτρα για τα νοικοκυριά.


Σχολιάστε εδώ