Δεύτερος με τρεις ψήφους διαφορά

Τελικά τη Δευτέρα το μεσημέρι οριστικοποιήθηκε πως ο Σπανάκης ήταν δεύτερος με 2-3 ψήφους διαφορά! Άρα έμπαινε αυτός στον β΄ γύρο.
Ο Κρεμμύδας υπέβαλε αίτημα επανακαταμέτρησης, η οποία όμως δικαίωσε τον Σπανάκη κι έτσι σήμερα αναμετράται με τον Ευθυμίου!
Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αν ήταν δηλαδή δεύτερος ο Κρεμμύδας, τα πράγματα θα ήταν… σκούρα για τον Ευθυμίου, μια και πολλοί υποψήφιοι του Σπανάκη είχαν πει ότι θα στηρίξουν τον ανεξάρτητο υποψήφιο για να μην πάρει τον δήμο το ΠΑΣΟΚ! Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού οι ψηφοφόροι του Κρεμμύδα, που είναι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, δύσκολα θα πάνε να ψηφίσουν δεξιό υποψήφιο.
Έτσι φαίνεται πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ανδρέας Ευθυμίου θα είναι από σήμερα το βράδυ ο νέος δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου.
Να σημειώσουμε ότι μακράν πρώτος σε σταυρούς, ξεπέρασε τους χίλιους, είναι ο αντιδήμαρχος Μοσχάτου Θανάσης Ντερέκας, που για μια ακόμα φορά έδειξε τη δύναμή του και φάνηκε πόσο σημαντική ήταν η συνεισφορά του στην ενότητα του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Από τον Ταύρο, μεταξύ των πρώτων στον συνδυασμό του Ευθυμίου, είναι ο Γ. Δαμηλάκης και ο Στράτος Κυριακόπουλος.


Σχολιάστε εδώ