Αποστολικά και… άλλα

=Η ανακύκλωση στην πολιτική συνεχίζεται… Μπράβο Ντόρα, μπράβο Γιάννη Δημαρά, μπράβο Αλέκο Αλαβάνο. Εσάς περίμενε η χώρα για τη σωτηρία της.
=Γιατί, υπήρχε αστάθεια στην κυβέρνηση και της έδωσαν οι εκλογές σταθερότητα; Τρελαθήκατε, μωρέ, εκεί στην Ιπποκράτους; Ο κόσμος είπε όχι στον Παπαμνημόνιο, τελεία και παύλα.
=Είναι να τρελαίνεσαι με τους υπουργάρες και τις χαμαιλεοντικές αλλαγές τους. Εκεί που κρινόταν η τύχη της χώρας, κρίνεται η τύχη του «Καλλικράτη». Αχ, πατρίδα μου, πόσο θα σε κακοποιούν ακόμα. Έρμε, «Καλλικράτη»… Αδικήθηκες…
=Ο Σγουρός τα πήγε μια χαρά στο αρασέ και θα τα πάει καλύτερα και στο Ζε…τέ.
=Γιατί χτυπάτε, κύριοι, τον Ψινάκη; Διαθέτετε περισσότερο μυαλό από εκείνον; Φυσικά όχι… Μπράβο στον Ψινάκη που τα κατάφερε.
=Εγγυημένη ΑΠΟΤΥΧΙΑ θεωρεί το αποτέλεσμα του α΄ γύρου κορυφαίος υπουργός. Και πού να δεις σήμερα τι θα γίνει, υπουργέ μου. Άραγε θα λες και το εξασφαλισμένη αποτυχία από αύριο;
=Κι όμως, υπάρχει υπουργός που θέλει να φύγει για να απελευθερωθεί, όπως λέει… Καλή λευτεριά σύντομα, υπουργέ μου.
=Τώρα λέμε ΜΑΡΚΟ Μπόλαρη. Γερά με τσαμπουκά, όλα είναι πιθανά…
=Όποια περιφέρεια και να χαθεί, δεν θα σκάσει ο Σαμαράς… Ο EYRΩΝ αμειφθήσεται μόνο με ένα ψωμί, μα τι ψωμί, καρβέλι εφτάζυμο.
=Σ…ι…ΓΟΥΡΟΣ και τα μυαλά στο κεφάλι
=Ο Γιώργος την έπαθε σαν τον Ομπάμα. Θα αναγκαστεί να λαμβάνει υπόψη του τώρα πια και τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλιώς θα έχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
=Γιάννη μου, τα ‘κανες Δ…ημαριό…
=Ευτυχώς που δεν πήγε να ψηφίσει το 40% των συμπατριωτών μας, γιατί κάποιοι ακόμα θα έκλαιγαν…
=Μια άλλη Νέα Σμύρνη υπόσχεται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης Κώστας Πούλιος, με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη. Ο Κώστας, μεθοδικός και αποτελεσματικός, δίνει μια άλλη,
ξεχωριστή νότα στο
άνυδρο αυτοδιοικητικό τοπίο.
=Στο ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται να υψώσουν αντιτροϊκανική σημαία. «Ελευθερία ή “τρόικα”» θα είναι το μήνυμα κατά το «Ελευθερία ή θάνατος». Θάνατος, θάνατος, σύντροφοι.
=Για φαντάσου τους αρχιμνημονίους να βγαίνουν στους δρόμους με λάβαρα και φωνές και να φωνάζουν: «Έξω η “τρόικα” από την Ελλάδα», κατά το παλαιόν «Έξω οι βάσεις από την Ελλάδα».
=Για ποιες ιδέες μιλάτε, κύριε Καρατζαφέρη;
Εκείνες που κυκλοφορούν τις μονές μέρες
ή εκείνες που κυκλοφορούν τις ζυγές; Καλά, για τα Σαββατοκύριακα δεν μιλάμε, κάνουν
ΡΕΤΡΟ.
=Την πάτησε ο Καρατζαφέρης και ψάχνει άλλοθι πολιτικό χτυπώντας τον Σαμαρά. Δεν πήρε χαμπάρι ότι οι ψηφοφόροι του δεν χτύπησαν το Σαμάρι αλλά τον ίδιο τον γάιδαρο.
=Οι λαθρομετανάστες στην πολιτική παίρνουν δρόμους.
=Σόρι, ρε MEGALOI δημοσιογράφοι, ο Ψινάκης σάς μαράνε; Λες και δεν υπάρχουν Ψινάκηδες στη δημοσιογραφία τους.
=Με καμίνια και βαγόνια δεν φτιάχνουμε ασβέστη… για σβήσιμο.

=Μου το ‘πε αριστεροδημοκράτης, ότι στον ΣΥΝ έδιωξαν τον Μήτρο… και κράτησαν τον πούλο στις εκλογές. Περαστικά τους.
=Ανασχηματισμός… Ναι, ναι… Κι όμως, ο Γιώργος το σκέφτεται σοβαρά.
=Ρώτησα μαξιμάρχη, καθημερινό συνομιλητή του πρωθυπουργού: Εκλογές αν όλα γίνουν μπλε σήμερα; Και ο μορφασμός του δεν μου το απέκλειε…
=Σε ποιον υποψήφιο δήμαρχο, αν χάσει, θα του βάλουν ζουρλομανδύα από το κακό του;
=Η επιστήμη έκανε ένα νέο άλμα ανακαλύπτοντας μια νέα ασθένεια. Την ονόμασαν Μιχοπάθεια και ψάχνουν και το φάρμακο.
=Κακλα…Μάνης στο Καμίνη… Τίποτα όρθιο δεν θα μείνει…
=Κα…Μείνει όλα πέσ’ τα. Κακλα…Μάνη…κη βεντέτα.
=Τα SPREAD χορεύουνε τρελό χορό και πάμε όλοι στον γκρεμό.
=Το ΠΑΣΟΚ πάει ψήφο ψήφο, πόρτα πόρτα και θα φάει ως φαίνεται την πόρτα.
=Πόρτα, ρε… κρυώνουμε.
=Καλά θα κάνουν οι γέροι και οι γριές πολιτικοί να μην πηγαίνουν να ψηφίζουν, γιατί ανεβάζουν τον μέσο όρο ηλικίας και φαινόμαστε γερασμένη χώρα.
=Αλήθεια, τι έπαθαν ορισμένοι υπουργοβουλευτές που στήριξαν τον Γιώργο και κάνουν τώρα δήλωση μετάνοιας; Αλήθεια, τώρα τους τσίμπησε η μύγα της αλήθειας;
=Κι αν δεν ήξεραν, γιατί δεν ρώταγαν τον καθρέφτη τους; Τόσο θολός ήταν τότε;
=Τέτοια χείλη κόκκινα, αισθησιακά να μιλούν και να λένε ότι βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού…
=Γιάννη, πρόσεχε τις ξαδέλφες του συνδυασμού σου, μην έχουμε ξαδελφοκατινιάσματα σε λίγο καιρό…
=Δηλαδή, νεοεποχικοί ανεγκέφαλοι, όσοι ΠΑΣΟΚοι δεν ψηφίσουν Μίχα και ψηφίσουν Μιχαλολιάκο, στήνουν νέο «βρώμικο ’89». Τέτοια μούχλα έχουν τα μυαλά όλων εσάς που το ’89 θέλατε τον Αντρέα φυλακή. Καλά, δεν ντρεπόσαστε καθόλου;
=Ωραίο το επόμενο μεγάλο κόλπο του Παπαμνημόνιου. Δεν θα πληρώνει τους δημόσιους υπαλλήλους, οπότε θα αυτοαπολύονται. Δεν λέω, σατανικά διαβολικό σχέδιο.
=Όσοι πρόωρα ξετσαμπούκεψαν, τώρα θα τσαμπουκέψουν.
=Με τόσες φωτιές που σβήνει στον κόσμο, σε λίγο θα γίνει παγκόσμιος πυροσβέστης. Είναι αλήθεια πως κανένας δεν χάνεται σε τούτον τον πλανήτη. Όλοι χρήσιμοι είναι αλλού, γιατί στον τόπο τους είναι καταστροφείς.
=Ποιος υπουργός ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την παλιά του τέχνη κόσκινο;
=Αν θες, Ντόρα μου, να διαφέρεις και να προάγεις τον πολιτικό πολιτισμό τώρα που κάνεις κόμμα και ΕΣΥ και οι βουλευτές που θα έρθουν μαζί σου, να αφήσετε τις έδρες σας στη Νέα Δημοκρατία και να κάνετε όλοι ΜΑΖΙ μια νέα αρχή. Με αξίες και αρχές. Αλλιώς έχετε κάνει μια καθυστερημένη σε χρόνο αποστασία.
=Αντρέα, ρώτα τι λένε τώρα για σένα οι μαξιμάρχες, μετά το τηλεφώνημά σου αν είσαι εντός ή εκτός γραμμής. Το πώς σε λένε, δεν θέλω να σου το περιγράψω γιατί σέβομαι τη φιλική μας σχέση και δεν θέλω να τη διαταράξω στον χρόνο.
=Δύο αγαπημένοι φίλοι του γιου μου, και δικοί μου φίλοι, άνοιξαν τη δική τους ιστοσελίδα: www.creteplus.gr στο Ηράκλειο. Μέσα από την ψυχή μου, κάθε επιτυχία με δύο μαντινάδες:

Καλή αρχή σου εύχομαι,
Μενέλαε Μποκέα,
απ’ την ιστοσελίδα σας
για να μας λέτε νέα.

Και συ Μανώλη Καμπανέ
αν θες να ξεχωρίσεις
ποτέ σου για εκσυγχρονισμό
να μην ξαναμιλήσεις.

Οι 12 Απόστολοι


Σχολιάστε εδώ