Έτοιμος για την τρίτη τετραετία ο Δ. Καλογερόπουλος

Μάχη «στήθος με στήθος» δίνει ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος με τον αντίπαλό του, τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Χρ. Καρδαρά. Η διαφορά τους είναι μόλις 210 ψήφοι και όλα δείχνουν ότι σήμερα θα έχουμε… ντέρμπι στο Αιγάλεω. Βέβαια σε απόλυτους αριθμούς υπάρχει ένα προβάδισμα του Καλογερόπουλου, ο οποίος «πατά» στο δημιουργικό του έργο, αλλά και στην ξεκάθαρη αντιμνημονιακή θέση του η οποία ομολογουμένως «περνάει» πολύ στον βασανισμένο κόσμο του Αιγάλεω, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι βιοπαλαιστές και μισθοσυντήρητοι.
Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος έκανε μια τεράστια προσπάθεια όλη την εβδομάδα που πέρασε, μίλησε ξανά με τους δημότες, ανέλυσε τις σκέψεις, τους στόχους και το πρόγραμμά του, έδωσε σε όλους να καταλάβουν τι σημαίνει η ψήφος τους και περιμένει σήμερα το βράδυ την ετυμηγορία τους. Είναι σίγουρος ότι οι Αιγαλεώτες δεν θα πέσουν στην παγίδα των ψευτοδιλημμάτων που βάζει ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, θα εκτιμήσουν σωστά ποιος μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο αύριο γι’ αυτόν και τα παιδιά του και θα του δώσουν την ευκαιρία να βγει για τρίτη τετραετία δήμαρχος.
Ο Δ. Καλογερόπουλος έχει το προσόν να είναι γέννημα-θρέμμα Αιγαλεώτης, από παλιά οικογένεια, με προσφορά και ιστορία στην πόλη. Στο Αιγάλεω πήγε σχολείο, στο Αιγάλεω ανδρώθηκε και αναδείχθηκε, το Αιγάλεω είναι το σημείο αναφοράς της κοινωνικής και της πολιτικής του ζωής.
Παλεύει για την πόλη, πιστεύει σ’ αυτήν και αγωνίζεται για την προκοπή και την ευημερία της όσο μπορεί. Είναι ο δήμαρχος της γειτονιάς, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, εκείνος που είναι προσιτός και καταδεκτικός σε όλους.
Με βάση όλα αυτά και με γνώμονα την αθεράπευτη αγάπη του για το Αιγάλεω, δίνει και αυτήν τη φορά τη μάχη του πιστεύοντας ότι οι συμμαθητές του, οι γείτονές του, οι φίλοι του και όλοι οι Αιγαλεώτες θα του δώσουν την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο του και να πραγματοποιήσει τον στόχο του, που είναι να κάνει το Αιγάλεω μία από τις πιο ξεχωριστές και σημαντικές πόλεις της Αττικής.


Σχολιάστε εδώ