Έπεσαν οι μάσκες!

Έπεσαν οι μάσκες! Το παιγνίδι των γκάλοπ τα οποία «σέρβιρε» ο Γ. Μίχας και το ΠΑΣΟΚ τα… χώνεψε και τα υιοθέτησε, το μόνο που κατάφεραν ήταν να στερήσουν από τον Παναγιώτη Φασούλα τη δυνατότητα να διεκδικήσει και πάλι τον Δήμο Πειραιά και να οδηγήσουν το Κίνημα σε δεινή ήττα, καθώς με το αποτέλεσμα της Κυριακής, που έφερε ο κ. Μίχας, ξεπέρασε τα ιστορικά χαμηλά του στο πρώτο λιμάνι της χώρας και εμφάνισε σημεία διάλυσης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ έκανε μια αποτυχημένη προσωποκεντρική προεκλογική εκστρατεία, η οποία εξόργισε με την αλαζονική τακτική και την υπεροψία της τους Πειραιώτες, που φυσιολογικά τον καταψήφισαν, και όλα δείχνουν ότι το ίδιο θα γίνει και σήμερα.
Όλο το οικοδόμημα του κ. Μίχα για να «χρισθεί» υποψήφιος δήμαρχος από το ΠΑΣΟΚ, για να εξουδετερωθεί ο Π. Φασούλας και για να «πλασαριστεί» ως… σωτήρας του Πειραιά, ήταν βασισμένο σε γκάλοπ που τον εμφάνιζαν να συγκεντρώνει σε κάθε περίπτωση και με κάθε αντίπαλο ποσοστά πάνω από 40%, σε αντίθεση με τον Φασούλα που του έδιναν μονοψήφια νούμερα! Αποδείχθηκε ότι τα γκάλοπ αυτά δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια, δεν κατέγραφαν τις πραγματικές προθέσεις των Πειραιωτών. Όμως αξιοποιήθηκαν στο έπακρο από τον κ. Μίχα για να πληγεί ο Φασούλας και να εξουδετερωθεί, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της δημαρχίας στον ίδιον.


Σχολιάστε εδώ