Πρόβλημα ρευστότητας αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟ

Τη λύση έδωσε αμέσως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος μπορεί να χάραξε ήδη τη ρότα του, που τον οδηγεί εκτός Παναθηναϊκού, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να αφήσει και την ομάδα στον αέρα.
Ενδεικτικό της έλλειψης ρευστού είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» δεν πήραν έξτρα πριμ, όπως συνέβαινε επί δεκαετίας. Η γραμμή που βγήκε από την ΠΑΕ ανέφερε ότι δεν μπορεί να δοθεί έξτρα πριμ για μία νίκη την οποία όλοι θεωρούσαν δεδομένη και κυρίως επιβεβλημένη. Αλλά οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν πείστηκαν, καθώς γνώριζαν από το πρωί του περασμένου Σαββάτου ότι στον Ολυμπιακό υπήρχε ανακοίνωση για έξτρα πριμ 400.000 ευρώ. «Εμείς έχουμε προβλέψει πριμοδότηση στα συμβόλαια» έλεγαν στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και εκείνα γνώριζαν ότι αν δεν είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα ρευστότητας, όλο και κάποιο ποσό θα δινόταν στους ποδοσφαιριστές.
Ο Νικόλας Πατέρας, πάντως, θεωρεί ότι η χρονιά θα βγει ακόμα και αν δεν προχωρήσει η ομάδα στην επόμενη φάση κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τα δύσκολα θα έρθουν τον Μάιο, ειδικά εάν δεν κατακτήσουν οι «πράσινοι» τον τίτλο και έτσι δεν μπορέσουν να υπολογίσουν εκ του ασφαλούς στα 20 εκατ. ευρώ από την παρουσία τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε θα ελπίζουν μόνο στην είσοδο νέων επενδυτών, τους οποίους αναζητά ο Ανδρέας Βγενόπουλος, δίχως ακόμα να έχει κάτι συγκεκριμένο στα χέρια του.


Σχολιάστε εδώ