Παγώνουν στον Ολυμπιακό οι ανανεώσεις συμβολαίων

Και κυρίως τις προθέσεις των διοικούντων να αυξήσουν τις ετήσιες απολαβές των δύο διεθνών αμυντικών. Στο Λιμάνι έχουν πολλά παράπονα από την απόδοση και του Τοροσίδη, αλλά και του Παπαδόπουλου. Περίμεναν από τους συγκεκριμένους παίκτες όχι μόνο να κάνουν τη διαφορά, αλλά και να βάλουν τους ξένους στην ατμόσφαιρα του ντέρμπι. Αλλά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης είδαν τον Τοροσίδη να κινείται σε ρηχά νερά και τον Παπαδόπουλο να γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις του Σισέ ή του Χριστοδουλόπουλου. Έτσι, άρχισε να ωριμάζει η σκέψη τους για πάγωμα κάθε συζήτησης που θα αφορούσε στην αναπροσαρμογή συμβολαίων στους συγκεκριμένους παίκτες.
Με τον Τοροσίδη υπήρχε ούτως ή άλλως ένα πρόβλημα. Θεωρούσαν στην πειραϊκή ΠΑΕ ότι ο εκπρόσωπος του διεθνή παίκτη προσπαθούσε να τους πιέσει για να επισπεύσουν τις διαδικασίες. Κι επειδή τα ίδια είχαν συμβεί και με τον Φετφατζίδη, φρόντισαν να στείλουν το σχετικό μήνυμα ότι «πλέον δεν τσιμπάμε σε τέτοιες πρακτικές».
Στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι παίζουν δίχως αντίπαλο. Κυρίως επειδή η ομάδα απέχει φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι και έτσι η αγοραστική αξία των δύο παικτών έχει μειωθεί. Μόνο άδικο δεν έχουν, καθώς είναι δύσκολο να κινηθεί μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα για να πάρει έναν παίκτη στα 25 χρόνια με ρήτρα γύρω στα 7 εκατ. ευρώ, που υπάρχει για τον Τοροσίδη, χωρίς να τον τσεκάρει σε υψηλό επίπεδο και με παραστάσεις μόνο από το ελληνικό Πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τις νέες σκέψεις που κάνουν στον Πειραιά, ο Τοροσίδης και ο Παπαδόπουλος θα κληθούν από τον Μαρινάκη όταν χτίσουν οι «ερυθρόλευκοι» μια αξιόλογη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες του και ουσιαστικά αποκτήσουν σαφέστατο προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου.
«Ας δείξουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή κι εδώ είμαστε εμείς», λένε μεταξύ άλλων.


Σχολιάστε εδώ