Ημέρα υπευθυνότητας και αποφασιστικότητας

Μιας απόφασης που θα οδηγήσει διαζευκτικά ή στη χωρίς επιστροφή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Ελλάδας και των Ελλήνων ή στη δημιουργία προϋποθέσεων ΔΙΑΣΩΣΗΣ της πατρίδας μας από τον αφανισμό και αποφυγής της ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ του λαού μας στα κελεύσματα ανάλγητων και κυνικών αμερικανοευρωπαίων «σωτήρων». «Σωτήρες» που μας τους φόρτωσε στην πλάτη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΓΚΗ –όταν υφάρπαξε την εξουσία με ιλιγγιώδη ψεύδη, πρόβλημα ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ δεν είχαμε– η σημερινή ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΗ κυβέρνησή μας.
Ο προκύψας εκ του μηδενός και αναγορευθείς από τον Παπανδρέου τον τρίτο σε «αντʼ αυτού» Ραγκούσης δήλωσε στο «Έθνος» το τετριμμένο και –στη συγκεκριμένη εξόχως κρίσιμη περίπτωση– ανακριβέστατο και αστοχότατο: «Στην κάλπη θα μιλήσει η σιωπηλή πλειοψηφία»! Η… σιωπηλή πλειοψηφία είναι πλειοψηφία πεινασμένη, εξαθλιωμένη, με μειωμένα κατά τουλάχιστον 35% τα ΝΟΜΙΜΑ ετήσια εισοδήματά της, εξοργισμένη τα μέγιστα για όσα υπέστη μέχρι σήμερα και για όσα πολύ χειρότερα θα συμβούν από το… σοσιαλιστικώ τω τρόπω αγρίως ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΣΟΚ. Ως εκ τούτων, η πλειοψηφία αυτή είναι το ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΟ από σιωπηλή. Αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις να πείσει όσους, αηδιασμένους από την ασκούμενη ανάλγητη πολιτική σκληρής λιτότητας, δεν θέλουν να ψηφίσουν να πάνε αποφασισμένοι στις κάλπες και να βροντοφωνάξουν διά της ψήφου τους το μεγάλο τους ΟΧΙ. (Προσωπικά έχω πείσει δεκάδες γνωστούς και αγνώστους, διά ζώσης και όχι μόνο διά των άρθρων μου, να επιτελέσουν το πατριωτικό τους καθήκον.)
Είναι ψεύδος μέγιστο, που το υποστηρίζουν μάλιστα και ορισμένες σοβαρές εφημερίδες, ότι ο κόσμος είναι φοβισμένος. Ο κόσμος, ανεξάρτητα από μορφωτικό, διανοητικό ή και οικονομικό επίπεδο (εξαιρουμένων των βαθύπλουτων), ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ. Τι να φοβηθεί; Τις αλυσίδες του, κυριολεκτικά και μεταφορικά; Βλέπει το ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ και ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ, Έλληνες και ξένους. Γιʼ αυτό φλέγεται από την επιθυμία να τους αποτινάξει από πάνω του μια ώρα αρχύτερα. Και αυτές οι εκλογές, σε πρώτη και καθοριστική φάση, είναι ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Το ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ δεν είναι όμως ΜΟΝΟ οικονομικό. Αφορά εξίσου και τα ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ της χώρας μας. Γεγονός που το επισημαίνει παραμονές εκλογών –κι ας φαίνεται περίεργο στους σεσημασμένους υπερεθνικιστές του Καρατζαφέρη– το ΚΚΕ, το πιο σοβαρό πατριωτικό κόμμα που λειτουργεί στην Ελλάδα και με συγκεκριμένες μάλιστα αναφορές στο Αιγαίο. Ο Βασίλης Μαρκεζίνης (που δεν μπορεί να κατηγορηθεί για φιλοκομμουνιστικά αισθήματα) γράφει στη σελίδα 470 του εκδοθέντος από τον εκδοτικό οίκο «Α. Α. Λιβάνη» βιβλίου του «Μια Νέα Εξωτερική Πολιτική για την Ελλάδα» κατά λέξη: «Τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας ΔΕΝ θα προστατευτούν από τους συμμάχους της και, σε τελευταία ανάλυση, την ευθύνη της απεμπόλησής τους θα τη φέρουν Έλληνες πολιτικοί ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Η επίρριψη της ευθύνης στην οικονομική κρίση ποτέ δεν πρόκειται να αφαιρέσει το στίγμα που θα αφήσει ο οποιοσδήποτε συμβιβασμός ως προς τα εθνικά μας συμφέροντα. Διότι η παγκόσμια ιστορία διδάσκει ότι οι παραχωρήσεις εθνικών συμφερόντων γίνονται ΜΟΝΟ έπειτα από έναν χαμένο πόλεμο».
Η εθελούσια υποταγή μας στο Μνημόνιο, με πρωταγωνιστή τον Παπανδρέου τον τρίτο, αποτελεί ΚΑΙ κατά την άποψη του Βασίλη Μαρκεζίνη απεμπόληση των εθνικών μας συμφερόντων στους ξένους, και δη στους συμμάχους μας, από τους οποίους ΔΕΝ προστατεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα και –επί λέξει– «ΔΕΝ θα προστατευτούν». Συμπέρασμα: Όσοι ψηφίσουν υποψηφίους που έχουν ταχθεί υπέρ του Μνημονίου θα είναι ΕΜΜΕΣΑ υπόλογοι εσχάτης προδοσίας. Το έχουν συνειδητοποιήσει άραγε αυτό; Διότι πρώτιστο μέλημα κάθε υπεύθυνου πολίτη μπροστά στην κάλπη είναι η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ της χώρας του και το ξεμπρόστιασμα ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ. (Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το θέμα του Αιγαίου, το Κυπριακό και το Σκοπιανό μαγειρεύονται ερήμην μας και, ως προς τα δύο πρώτα, Παπανδρέου και Χριστόφιας ΔΕΝ προβάλλουν αντιστάσεις. Αυτό συνάγεται από το γεγονός ότι οι Τούρκοι σχεδόν πανηγυρίζουν ήδη.)
Ο «βασιλιάς» (που δεν υπήρξε ποτέ ούτε υποκόμης) «είναι γυμνός», θεόγυμνος. Γιʼ αυτό εμφανίστηκε στη διακαναλική κατατρομαγμένος, ασυνάρτητος και άκρως εκβιαστικός, προσπαθώντας απεγνωσμένα –και ανεπιτυχώς– να μας εκφοβίσει, λες και έχουμε φάει με τη σέσουλα το κουτόχορτο, με την εκ μέρους του απειλή προσφυγής σε… εθνικές εκλογές! Ό,τι το καλύτερο δηλαδή για να τον ταπεινώσουμε και για δεύτερη φορά. Το εκβιαστικό του δίλημμα σε περίοδο Μνημονίου και άγριας, ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΞΟΔΟ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ δεν αφορούσε τους έλληνες πολίτες και την ελληνική κοινωνία, ΑΛΛΑ ΤΗΝ (πολυπληθή και άχρηστη) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ (ανάστατο και αγανακτισμένο) ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ και ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Γνωρίζει «ο γυμνός βασιλιάς» ότι το κοινωνικό ΠΑΣΟΚ υφίσταται και ότι ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ για τον (ακόμα) επικεφαλής του, καθώς και για τους προβοκάτορες της ηγετικής του ομάδας, με πρώτον και καλύτερο τον πάν-καλο Πάγκαλο. Ένα κοινωνικό ΠΑΣΟΚ που αλληθωρίζει ήδη ευμενώς προς τον Αλέξη Μητρόπουλο και άλλους υποψηφίους ανά την Ελλάδα που υποστηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, υπό την ηγεσία του μαχητικού και ταλαντούχου Αλέξη Τσίπρα.
Δεν θα αγνοήσω επίσης τα αμέτρητα εκρηκτικά πακέτα που διακινούνται μέσω κούριερ –θέμα που προβάλλουν σε περίοπτη θέση τόσο στο 54ο όσο και στο 55ο τεύχος τους τα «Επίκαιρα»– στο κέντρο της Αθήνας, αφού προηγουμένως «κάνουν στάση στο Μαξίμου»! Είναι προφανής η εργώδης (και εξευτελιστική για τη χώρα μας) προσπάθεια του κατατρομοκρατημένου Παπανδρέου του τρίτου να προκαλέσει γενικότερη «αποσταθεροποίηση» –όρο που τον χρησιμοποίησε (απειλητικά) ο ίδιος και τον αναφέρουν και τα «Επίκαιρα»– προκειμένου να δημιουργήσει έναν «πρωτόγνωρο κατασταλτικό μηχανισμό» για ΜΕΤΑ τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μηχανισμό ο οποίος, όπως υποστηρίζουν τα «Επίκαιρα», εκτός της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, «θα στραφεί τελικά κατά των οργισμένων πολιτών», που θα εξεγερθούν λόγω νέων και σκληρότατων μέτρων. Ας γνωρίζουν πάντως οι θρασύδειλοι αρχομανείς ότι ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ – και «θα τους πάρουν με τις πέτρες», όπως προέβλεψαν εύστοχα οι ίδιοι.
Το αίσχος του αίσχους: Προσπαθούν, παρά τον γενικό ξεσηκωμό, ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ το Kontra TV και να αφήσουν αλώβητη την πολυφωνική ΜΟΝΟΓΛΩΣΣΙΑ των άλλων καναλιών που τους υποστηρίζουν ασύστολα, με πολλούς τηλεθεατές να θέλουν να σπάσουν τις τηλεοράσεις τους. Θα ηττηθούν πάντως κατά κράτος (για να μάθει και ο Γιωργάκης πότε χρησιμοποιείται αυτή η έκφραση). Και θα υποστούν ήττα μεγάλη, διότι έχουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΟΥΣ εναντίον τους. Ιδού π.χ. ο Στάθης στο 55ο τεύχος των «Επίκαιρων»: TV ΓΚΝΤΟΥΠ ή εγώ ή το χάος… TV ΓΚΝΤΟΥΠ ή το χάος ή ο Πάγκαλος… TV ΓΚΝΤΟΥΠ ή ο Πάγκαλος ή ο Πάγκαλος… Από κάτω, πάνω σʼ έναν λοφίσκο, ο Γιωργάκης μʼ ένα μεγάλο σφυρί χτυπάει το κεφάλι του Έλληνα, ο οποίος με έκφραση απελπισίας λέει: ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ… Ιδού και πάλι Στάθης στην «Ελευθεροτυπία» της Πέμπτης: Αμαξοστοιχία με κομμένες ράγες πάνω απʼ τον γκρεμό, τον Γιωργάκη σκαρφαλωμένο μπροστά από το φουγάρο και τον Έλληνα να σέρνεται ύπτιος, δεμένος απʼ το ένα πόδι στο βαγόνι «Καμίνης ή γεια σας», φωνάζοντας: ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ;
Πέμπτη (και όχι τελευταία) επωδός για τον σημερινό πρώτο γύρο: Προσοχή! «Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου», δηλαδή εκ της κάλπης. Μαύρο, λοιπόν, κατάμαυρο στους θιασώτες του εγκληματικού και καταστροφικού για την πατρίδα μας Μνημονίου.

***

Η αποχή θα είναι η απόχη που θα μας παραδώσει ως άβουλα έρμαια στα ανίερα σχέδια των ημεδαπών και αλλοδαπών δυναστών μας


Σχολιάστε εδώ