Βλέπουν επιστροφή του… Ντέμη με επενδυτή

Μιλούν μέχρι και για επάνοδο του πρώην προέδρου στα κοινά με την απαραίτητη… γαρνιτούρα, δηλαδή την εμφάνιση ενός επενδυτή που θα θελήσει να αποκτήσει σημαντικό τμήμα των μετοχών. Επί της ουσίας βέβαια πρόκειται για… κυνήγι φαντασμάτων, διότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ο Νικολαΐδης έχει πάρει απόφαση να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να συνεχίσει ό,τι άφησε μισό το 2008 όταν αποχώρησε από την Ένωση.
Υπάρχουν, πάντως, και στελέχη της ΠΑΕ που βλέπουν την επανεμφάνιση του Ντέμη στο προσκήνιο ως ευκαιρία για να πιέσουν έμμεσα τον Πέτρο Παππά να επενδύσει ένα σεβαστό ποσό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έτσι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός έχει ζητήσει πέντε μεταγραφές, αν και μπορεί εν τέλει να… βολευτεί και με τρεις παίκτες, καθώς κόντρα στην Άντερλεχτ, τα δύο στόπερ, ο Μανωλάς και ο Νασούτι, έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία. Αν στους συγκεκριμένους παίκτες προστεθούν ο Γιάχιτς και ο Δέλλας, τότε γίνεται αντιληπτή η πληρότητα της ομάδας στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Έτσι, ο Χιμένεθ μπορεί να διαγράψει από τις απαιτήσεις του τη σημείωση για την απόκτηση τουλάχιστον ενός στόπερ και να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στα δύο άκρα της άμυνας, δηλαδή εκεί που η κατάσταση μοιάζει… τραγική για την ΑΕΚ.
Η προοπτική επιστροφής του Νικολαΐδη, λοιπόν, προσφέρει στα στελέχη της ΠΑΕ ένα σημαντικό ατού, καθώς όλοι στην Ένωση γνωρίζουν ότι ο Παππάς δεν έχει και την καλύτερη ανάμνηση από τη συνεργασία του με τον Ντέμη. Και εμμέσως πλην σαφώς διογκώνουν το θέμα, ώστε να λειτουργήσει ως… δόλωμα. Η πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΚ, βέβαια, έχει ταχθεί κατά της προοπτικής να επιστρέψει ο Νικολαΐδης και αυτή η λεπτομέρεια είναι σημαντική για κάθε εξέλιξη.


Σχολιάστε εδώ