Ο Νοέμβριος καθορίζει το μπάτζετ στην ΑΕΚ

Έτσι, απειλεί να… σπάσει και το ταμείο της ΠΑΕ για να ενισχύσει το ρόστερ και να το καταστήσει ικανό να διεκδικήσει τους δύο τίτλους στην Ελλάδα και παράλληλα να προχωρήσει στο Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Χιμένεθ έχει εντοπίσει ήδη συγκεκριμένα κενά και, μάλιστα, έκανε τη σχετική συζήτηση με τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο τελευταίος απέφυγε να δεσμευθεί για συγκεκριμένα πράγματα, εξήγησε στον Ισπανό την οικονομική κατάσταση της Ένωσης, αλλά του υποσχέθηκε ότι στο τέλος Νοεμβρίου θα τα συζητήσουν εκ νέου και θα καθορίσουν τους στόχους και το μπάτζετ. Το καλό για την ΑΕΚ είναι ότι ο Χιμένεθ πωρώθηκε με τη δουλειά και με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν όλοι στην ομάδα. Όπως έχει πει σε δικούς τους ανθρώπους, μέχρι και ο Βαλβέρδε τον… ζηλεύει, διότι κατάφερε και έγινε σημείο αναφοράς σε μια μεγάλη ομάδα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
Η συζήτηση στο τέλος του επόμενου μήνα θα γίνει επειδή τότε θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και στο ελληνικό Πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ. Ειδικά την ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάποιοι παράγοντες τη θεώρησαν πολυτέλεια, αλλά ο Χιμένεθ θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα πρόκρισης, διότι τον εξιτάρει η προοπτική να βρει απέναντί της η ΑΕΚ στη συνέχεια του θεσμού κάποια ισπανική ομάδα.


Σχολιάστε εδώ