Μπήκαν στο μάτι του Πατέρα Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο

Φυσικά και γνωρίζει ότι ο έμπειρος παίκτης έχει συσσωρευμένη κούραση και από τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ αντιλαμβάνεται ότι τον επηρέασε αρνητικά και το άδοξο τέλος των συζητήσεων που έγιναν τον Αύγουστο για την επέκταση του συμβολαίου του, αλλά και το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί σε ομάδα της πατρίδας του. Αλλά παρά τα άλλοθι που έχει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, η αντίστροφη μέτρηση της παρουσίας του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό έχει ήδη αρχίσει.
Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι το διαζύγιο θα βγει πριν από το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, όταν οι «πράσινοι» θα εξασφαλίσουν τη δυνατότητα απόκτησης του Μαρσέλο Μάτος, τον οποίο παραχώρησαν δανεικό στην Μποταφόγκο.
Εκτός από τον Βραζιλιάνο, στο μάτι του Πατέρα έχει μπει και ο Κώστας Κατσουράνης. Αλλά για διαφορετικούς λόγους από τον Ζιλμπέρτο. Ο έλληνας μέσος θεωρείται στην Παιανία η πηγή κάθε μουρμούρας, επειδή θέλει να παρεμβαίνει στα πάντα, ακόμα και σε ζητήματα που αφορούν ποιο γυμναστή θα προσλάβει η ομάδα, ποιος προπονητής είναι καταλληλότερος και ποιο σύστημα ταιριάζει στο ρόστερ των «πρασίνων». Έτσι, όμως, δημιουργούνται εντάσεις μέσα στα αποδυτήρια και, μάλιστα, δίχως η προσφορά του παίκτη στον αγωνιστικό τομέα να ‘ναι τέτοια που θα επέτρεπε στον πρόεδρο της ΠΑΕ να κάνει τα στραβά μάτια στις παρεμβάσεις του έμπειρου μέσου. Γι’ αυτό και ο Πατέρας σκέφτεται σοβαρά τη λύση της συνεργασίας με τον Κατσουράνη εάν η ομάδα μείνει εκτός στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, φαίνεται να ταιριάζει και με τις επιθυμίες των οπαδών, που δεν έχουν συγχωρέσει στον Πατρινό κάποια πράγματα που σχετίζονται με το… κιτρινόμαυρο παρελθόν του.


Σχολιάστε εδώ