Αποστολικά και… άλλα

=Ποιος από τους ΣΩΤΗΡΕΣ θα μας σώσει, ποιος; Ο κάθε… ΕΓΩ.
=Κάντε τους ένα μαυρισματάκι, μα τι μαυρισματάκι. Να το θυμούνται σε όλη τους τη ΖΩΗ…
=Κάντε τους ένα FAST BLACK, για να μας θυμούνται χειμωνιάτικα οι κυβερνώντες.
=Αλήθεια, οι ξένοι δεν ακούνε τώρα τι λέει ο πρωθυπουργός; Ότι βουλιάζουμε, ότι έρχεται χάος και κάτι τέτοια περίεργα διλήμματα; Αν αύριο μας δώσουν την παπάρα, εγώ θα φταίω πάλι…
=Ή ΕΓΩ ή το ΧΑΟΣ. Το χάος, σου λέω, είναι η μοναδική ΕΛΠΙΔΑ για φως.
=Το πρόβλημα δεν είναι ή εγώ ή το χάος, αλλά το χάος που έχουν στο μυαλό τους.
=Όσο περισσότεροι τον είδαν στη διακαναλική, λένε στη Ρηγίλλης, τόσο περισσότεροι θα καταψηφίσουν τους εκλεκτούς του. Άδικο δεν έχουν οι ρηγιλλάριοι.
=Δεν τον βλέπω καλά τον ΚΟΥ…ΒΕΛΗ… μετά το ναυάγιο με τον Αστακό. Λαμπάδα πρέπει να ανάψει στον Άγιο Σπυρίδωνα μπας και γλιτώσει…
=Fast Ασ…track…ός και το λουρί της μάνας.
=Μέτρα ΕΣΕΙΣ, ψήφους ΕΜΕΙΣ. Να κάτι ψήφοι ΔΙΜΕΤΡΟΙ για τον λάκκο ΣΑΣ.
=Συμφιλίωση Μπουτάρη – Χρύσας στη Θεσσαλονίκη με παρέμβαση Γιώργου. Λέτε να πηγαίνει
για το μεγάλο πόστο στο
εξωτερικό και άρχισε τις
πρόβες να δει αν αποδίδουν;
=Καλά, ρε Γιάννη, ΕΣΥ δεν ψήφισες να έρθει η «τρόικα» στην Ελλάδα; Τρελαθήκατε μωρέ; Τι είναι ετούτα τα λόγια που μας λέτε; Μέχρι πού θα μας κουνάτε τα μυαλά μας; Στο τέλος θα μας τα κάνετε κουρκούτι.
=Στον λόγο του Θεού Σεβασμιώτατε Άνθιμε, υπάρχουν και οι λέξεις δεν θα γίνεις ποτέ δήμαρχος ΕΣΥ όσο υπάρχω ΕΓΩ; Και αν ΝΑΙ, σε ποια παράγραφο, να το μάθω κι εγώ, ο φτωχός χριστιανός.
=Γιώργο, κρύψε τους
υπουργούς γιατί αλλιώς θα πας σε πολιτική πτώχευση στις 7 Νοεμβρίου.
=Το τσιγάρο δεν απαγορεύεται μέχρι να απαγορευτεί ξανά.
=Τα φούμαρα, σύντροφοι, πότε αλήθεια θα τα απαγορεύσετε; Εκείνα βλάπτουν περισσότερο την υγεία μας από το τσιγαράκι που μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ.
=Αναστάτωσε τα νοσοκομεία της Αττικής ψάχνοντάς με ο φίλος μου ο Πάνος, μετά το 1-0 που χάσαμε από την ΑΕΚ. Ελπίζω σήμερα να μην κάνει το ίδιο και να κερδίσουμε, γιατί αλλιώς θα με βρει σε κάποιο νοσοκομείο.
=Μήπως, αγαπητέ μου Σκανδαλίδη, τις επιδοτήσεις που δίνεις σήμερα στους αγρότες, αύριο θα τις ζητήσει πίσω η Κομισιόν; Λέω, μήπως δεν το γνωρίζεις και πρέπει να ενημερωθείς.
=Τα νέα παιδιά, Γιώργο ΜΟΥ, δεν νοιάζονται για σταθερό συνταξιοδοτικό σύστημα, αφού απλά, πολύ απλά, δεν έχουν δουλειά για να σκέφτονται τη σύνταξη που δεν θα πάρουν.
=Άμα ανοίγεις τα χαρτιά σου, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να μην καταλαβαίνεις το γιατί. Λαϊκό ρητό.
=Αυτοί οι μικροί πρωθυπουργοί μάς ταλαιπωρούν λιγότερο από τον ΕΝΑΝ…
=Ωραίο πρωθυπουργικό ανέκδοτο: Θα γίνουν σύντομα επενδύσεις στη χώρα…
=Ι…Σ…πανική Υποχώρηση… Ισ…ΠΑΝΙΚΗ ΑΚΑΚΙΑ.
=Όχι, δεν φοβούνται τη χρεοκοπία αλλά τα Τ3. Ξέρουν το γιατί, γιατί υπάρχει φυλακή.
=Έχει δίκιο ο Γιώργος, δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα… αλλά ΔΙΜΕΤΡΑ.
=Η ομάδα επιΑκοινωνίας του Μαξίμου ψάχνει από τώρα τους βαρβάρους για να χρεώσει τις πρόωρες εκλογές.
=Τη βρήκε τη θεσούλα του ο Πέτρος της Αρκαδίας, ο και Τατούλης επονομαζόμενος, στο ΕΣΥ… Αχ, άτιμο, ΕΓΩ ξέρω τι κάνεις…
=Για φαντάσου να πας στο Γενικό Κρατικό και να σου κάνει πλαστική εγχείρηση ο αρκάς Πέτρος…
=Στο Περιστέρι ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δημήτρης Κελάφας προηγείται κατά κράτος του κομματικού πράσινου υποψήφιου για τον δήμο της εργατιάς. Ο αγαπητός και σεβαστός Δημήτρης έχει κερδίσει τις καρδιές των Περιστεριωτών και εμφανίζεται φαβορί να κερδίσει τον δήμο. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα, λένε τώρα στην Ιπποκράτους, αν και ποτέ δεν είναι αργά για μεγάλες αποφάσεις.
=Η κυβέρνηση είναι αλλού γιαλού… Λιάζεται σε άλλες παραλίες, εξωτικές, και δεν καταλαβαίνει ότι εμείς είμαστε πνιγμένοι στα βάθη των ΩΚΕΑΝΩΝ.
=Να πω χρόνια πολλά σε δύο ξεχωριστούς αγαπητούς φίλους, τον Δημήτρη Σταμάτη και τον Δημήτρη Μηλιάκο. Να ‘ναι πάντα καλά οι γαλάζιοι σύντροφοι και πάντα σε φόρμα.
=Καλή επιτυχία στον φίλο μου Βαγγέλη Μπιζάτη που κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Τετριμίδα, στον νέο Δήμο Αγίου Κωνσταντίνου Μώλου. Τα υπόλοιπα, φίλε Βαγγέλη, στο τηλέφωνο. Τα φιλιά μου.
=Εμείς πάντως τον ξενυχτήσαμε, μου είπε η φίλη μου η Φρόσω. Καλά ξενύχτια…
=Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι
μόνο υπερφίαλη αλλά και
υπερ…φλύαρη…
=Αν ο Σαμαράς είναι ΙΑΝΟΣ, όπως λέει η γνωστή εφημερίδα, εκείνος που έλεγε «λεφτά υπάρχουν» και μας πήρε και τα σώβρακα, πώς άραγε λέγεται; Μήπως… Τ…ΙΡΑΝΟΣ…;
=Άλλο Μουτζαχεντίν και άλλο Χουνταχεντίν…
=Ποιες εκλογές… Ανασχηματισμό θα κάνει ο Γιώργος και μάλιστα το ΜΑΡΜΑΡΟ των εκλογών θα το πληρώσει ο «Καλλικράτης». Θυμηθείτε το…
=Γιατί αντέδρασε η κυβέρνηση στο κόψιμο των εκδρομών στα ΚΑΠΗ από μεριάς Προβόπουλου; Μα για ευνόητους λόγους, όλη η κυβέρνηση είναι για τα πολιτικά ΚΑΠΗ.
=Πολύ σαθρή η επικοινωνιακή αντεπίθεση των ελεγχομένων ΜΜΕ της κυβέρνησης. Το να διαφωνεί κανείς με το Μνημόνιο δεν σημαίνει ότι αλλάζει στάση όταν λέει στο εξωτερικό ότι οι συμφωνίες της χώρας θα τηρηθούν. Είναι κανόνες ουσίας και δεοντολογίας. Για φανταστείτε, δηλαδή, να βγει άλλος καγκελάριος στη Γερμανία και να πει ότι δεν θα δώσει χρήματα στον μηχανισμό στήριξής μας. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και θα μείνουν κάγκελο όσοι θεωρούν διγλωσσία τους κανόνες που ισχύουν για τις διεθνείς συνθήκες. Κύριοι, χάσατε την ψυχραιμία σας εντελώς.
=Κάποιοι εργαζόμενοι, αντί να παράγουν πολιτισμό, παράγουν ντροπή. Ντροπή τους.
=Βάλανε τον Προβόπουλο να φυλάει τα ΚΑΠΗ.
=Δώστε, κύριε διοικητά, έναν μισθό σας για τους ηλικιωμένους που δεν σέβεστε.
=Ποιον υπουργό αποκαλούν Χίτλερ και γιατί;
=Ρίξτε του μια απ…ΟΧΙ σβουριχτή με τα δύο σας χέρια…
=Με τέτοιο Πεταλωτή και τέτοια πέταλα πώς να τρέξει το πράσινο μουλάρι τον δύσκολο και κακοτράχαλο δρόμο του σήμερα; Παντού με αγκάθια και πέτρες είναι στρωμένη η κούρσα με ευθύνη του ιδιοκτήτη.
=Για ποια Δημοκρατία μιλάτε, κύριε υπουργέ, όταν θέλετε με απίθανα πολιτικά ανέκδοτα να μας πείσετε να μην ψηφίσουμε τον άλφα ή τον βήτα μη εκλεκτό σας; Αυτό μόνο στον φασισμό του Χίτλερ. Μετά την άρια φυλή έχουμε και τους άριους υποψήφιους της κυβέρνησης. Βρε ουστ από ΑΙΔΩ…
=Ποιος υπουργός βλέπει φαντάσματα στον ύπνο του από τις τεκτονικές αλλαγές που έρχονται, όπως λέει ο φίλος μου ο Δημήτρης;
=Ο Παντ…Αδύναμος…
=Ωραίος ο τίτλος του Αύριο, κύριε γενικέ γραμματέα…


Σχολιάστε εδώ