Υπό αμφισβήτηση ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Ηλιούπολη!

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να χάσει το ΠΑΣΟΚ τον Δήμο Ηλιούπολης, αφού κι εδώ οι επιλογές του χαρακτηρίζονται άστοχες και έχουν προκαλέσει αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία. Συγκεκριμένα, δόθηκε το χρίσμα στον Β. Βαλασόπουλο, άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος του Γ. Παπανδρέου, και αγνοήθηκε η βάση του ΠΑΣΟΚ που στηρίζει τον Δ. Πανταζόπουλο. Φυσικά έγινε το αυτονόητο: Ο Πανταζόπουλος κατεβαίνει ανεξάρτητος και ο Βαλασόπουλος περιμένει να εκλεγεί… με το χρίσμα!
Εκείνος που δεν περιμένει είναι ο κόσμος. Έτσι ο δημοτικός σύμβουλος και τέως αντιδήμαρχος του συνδυασμού του Θ. Γεωργάκη, Σπύρος Προβιάς, με δήλωσή του αναφέρει ότι ο Β. Βαλασόπουλος φέρεται «υποκριτικά και διπρόσωπα, με περισσή αλαζονεία» και γιʼ αυτό αποσύρει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του και συστρατεύεται με τον Πανταζόπουλο.
Επίσης ο πρώην δήμαρχος Θ. Γεωργάκης, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι ο κ. Βαλασόπουλος έμεινε μόνο έναν χρόνο ως αντιδήμαρχος Οικονομικών γιατί στη συνέχεια πήγε στην Περιφέρεια Κρήτης, εγκαταλείποντας τον δήμο. Αντίθετα με τον Δημ. Πανταζόπουλο, που τίμησε με τη δουλειά και την αφοσίωσή του όποια θέση κι αν του είχε ανατεθεί.
Τέλος, ο άμεσος συνεργάτης του Β. Βαλασόπουλου, Γιάννης Τσάκωνας, σε δηλώσεις του σε τοπικό σάιτ τόνισε ότι δεν τον στηρίζει πλέον, γιατί μετά το χρίσμα που πήρε από το ΠΑΣΟΚ έδειξε σημάδια αλαζονείας και απογοητεύει όσους πίστεψαν σʼ αυτόν. Καταλήγοντας ο κ. Τσάκωνας είπε: «Εύχομαι στον κ. Βαλασόπουλο το βράδυ των εκλογών να μην είναι υπό αμφισβήτηση, αλλά δυστυχώς για εκείνον θα είναι!
Ύστερα από αυτά τα οποία ήδη έκαναν τον γύρο της Ηλιούπολης, φαίνεται ότι ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ δεν… πάει καλά. Οπότε στον β΄ γύρο θα είναι απέναντι στον
Αναγνώστου. Κάτι που σημαίνει ότι ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει τύχη…


Σχολιάστε εδώ