τα άνθη του κακού

cΔεν ενοχλείται, λέει, ο πρωθυπουργός όταν του κάνουν κριτική για το Μνημόνιο. Αρκεί να τον… βρίζουν για όλα τα υπόλοιπα!
DΔεσμεύεται η κυβέρνηση ότι όταν ανακάμψει η οικονομία θα μειώσει τους φόρους. Θα προηγηθεί βεβαίως η επίλυση του Μεσανατολικού…
cΗ διευθέτηση του κουρδικού ζητήματος και ενδεχομένως το διαζύγιο της Μενεγάκη!
DΤο ανησυχητικό δεν είναι ότι δεν πρόκειται να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, αλλά που πιστεύουν ότι θα ανακάμψει κάποτε η οικονομία.
cΑποκάλυψη: Σύμφωνα με νεώτερη επιστολή, εκτός από την οικονομική κρίση ο Αβραμόπουλος είχε προβλέψει επίσης και τη μάχη της Αλαμάνας…
DΑκόμη, την πτώση του Τείχους του Βερολίνου αλλά και την πρωτιά της Παπαρίζου στη Γιουροβίζιον.
cΕνώ, από επιτύμβια πλάκα που βρέθηκε από ανασκαφές στα παράλια της Μ. Ασίας, προκύπτει ότι είχε προφητεύσει και την… άλωση της Τροίας!
DΥπερβολές ότι στην κυβέρνηση τα έχουν γενικώς χαμένα. Απλώς δεν… ξέρουν τι τους γίνεται!
cΣυμφωνώ (και επαυξάνω) με τη δήλωση της Ντόρας για την προσφορά του Μητσοτάκη στον τόπο: παραπομπή Αντρέα, σκάνδαλο ΑΓΕΤ – Ηρακλής, αρχαιοκαπηλία.
DΕπίσης: Μαυρίκης, υποκλοπές, ξεχαρβάλωμα αστικών συγκοινωνιών, ξεπούλημα Οργανισμών.
cΚι ακόμη, Γρυλλάκης, «βυσσοδομίες» Ντόρας, ξεκατίνιασμα Μαρίκας.
DΤην… κατάργηση της ανεργίας στην Ελλάδα ζητάει η Παπαρήγα. Επίσης την απαγόρευση της χοληστερίνης και την πάταξη της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
cΧάνομαι γιατί ρεμβάζω, τα ʼχω χαμένα και βελάζω…
DΑπό συνομιλητής του εθνάρχη Καραμανλή, συνδαιτυμόνας του Καρατζαφέρη ο… Μολυβιάτης. Με το καλό και συνοδοιπόρος του Αδώνιδος Γεωργιάδη.
cΟρθώς διαμαρτύρεται ο πρωθυπουργός ότι με τη συμπεριφορά τους οι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού διασύρουν τη χώρα. Αν είναι δυνατόν…
DΣτα καλά καθούμενα ο πρώτος τυχών να αμφισβητεί τις αρμοδιότητές του.
cΓια να λέει ο επίτιμος ότι τον απογοήτευσε, δεν μπορεί, κάτι πολύ καλό θα έκανε ο Καραμανλής. Το να σε βρίζει ο Μητσοτάκης… είναι το λιγότερο κομπλιμέντο!
DΟκτώ στους δέκα Έλληνες είναι δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση, εννιά στους δέκα με την αντιπολίτευση και… δέκα στους δέκα τα έχουν χαμένα.
c«Δελφίνο» της ΝΔ αναγόρευσε τον… Κυρ. Μητσοτάκη ο Καρατζαφέρης. Καλώς ήλθες και πάλι, τρελό καρναβάλι!
DΣκέψου να έρθει το καλοκαίρι, να πιάσουν κι οι ζέστες… Θα βλέπει σαν τοπ μόντελ μέχρι και τον Γερ. Γιακουμάτο.
cΤριάντα επτά νεκροί σε σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στην Ουκρανία, αλλά παραδόξως το ΠΑΣΟΚ δεν κατήγγειλε τη Νέα Δημοκρατία.
DΤι θα πει δεν είχε καμιά ευθύνη;
Ας είχε κι ας πρόσεχε να μη συμβεί το ατύχημα.
cΔηλώνει δε στις κατʼ ιδίαν συζητήσεις του ο Αβραμόπουλος: «Εγώ μπήκα στην πολιτική για να προσφέρω»! (Άφθονο γέλιο…)
DΈκτακτα μέτρα Ρέππα για την οδική ασφάλεια: Από τη χαρά τους για την κυβέρνηση, οι οδηγοί βγαίνουν στους δρόμους με χίλια και προκαλούν ατυχήματα.
c«Ποιος θα πάρει σοβαρά την Ντόρα;», διερωτάται η βουλευτής-χορεύτρια Φ. Πιπιλή. Εν αντιθέσει μʼ εκείνην, που την… παίρνει τουλάχιστον
ο ύπνος.
DΑπό πλευράς… καιρού γίναμε ήδη Αφρική. Σε όλα τα υπόλοιπα θα το καθυστερήσουμε λιγάκι.

***

Διευκρινίζεται ότι στα εγκαίνια του νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου ο
Ά. Τσοχατζόπουλος παρέστη ως… καλεσμένος.

***

Ότι περνάει κρίση η Κεντροδεξιά στην Ελλάδα είναι σίγουρα κακό. Ότι ανέλαβε να τη σώσει ο Καρατζαφέρης είναι… ακόμη χειρότερο!

***

Αυτό το «επίτιμος» του έμεινε από τότε που ήταν αρμόδιος επί των… τιμών; Σε αγορές, πωλήσεις, μίζες και διαπραγματεύσεις.


Σχολιάστε εδώ