Και πορνό υπόσχεται ο Μπουτάρης

ΑΠΟ το καλό στο… καλύτερο βαδίζει ο εκλεκτός του Γ. Παπανδρέου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης. Παλαιότερα, αλήστου μνήμης πολιτικοί έταζαν στους πολίτες «άρτον και θεάματα», ωστόσο επειδή ζούμε «μέρες Μνημονίου», ο τελευταίος αναγκαστικά υπόσχεται μόνον θεάματα.
Με πιο ρηξικέλευθη την πρότασή του να μεταδίδονται ταινίες πορνό από τη δημοτική τηλεόραση της πόλης! Πρόταση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ειρωνικά σχόλια, αλλά και τον εκνευρισμό στελεχών του ΠΑΣΟΚ που βλέπουν τον υποψήφιό τους να… αυτοκτονεί πολιτικά από μόνος του.
Αντιλαμβανόμενος τις διαστάσεις που πήραν οι απόψεις του, ο κ. Μπουτάρης ισχυρίσθηκε ότι είπε όσα είπε για να στηλιτεύσει την υποκρισία των αντιπάλων του, πλην όμως ελάχιστους έπεισε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες κοινωνικές οργανώσεις και φορείς της Θεσσαλονίκης θα αποδοκιμάσουν με δημόσιες ανακοινώσεις τους τις απόψεις του. Ήδη η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης του έστειλε επιστολή όπου, αφού του αποδίδει υπερβολές και ανακρίβειες στα όσα είπε για τα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης, εμμέσως τον κατηγορεί για «ανευθυνότητα» και «έλλειψη σοβαρότητας». Στο μεταξύ, διχάζονται οι απόψεις για το τι ώθησε τον κ. Μπουτάρη να ταχθεί υπέρ της μετάδοσης ταινιών σεξ από τη δημοτική τηλεόραση.
Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι αυτή είναι πραγματικά η άποψή του και η… κοσμοθεωρία του, ενώ άλλοι το αποδίδουν στην αγωνία του να εκλεγεί δήμαρχος και για τον σκοπό αυτό… «είναι ικανός για το χειρότερο». Το βέβαιο είναι ότι με τέτοιου είδους κινήσεις και δηλώσεις απλώς… διευκολύνει την προσπάθεια του Κ. Γκιουλέκα να εκλεγεί δήμαρχος.


Σχολιάστε εδώ