Κάτω στον Πειραιά

Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 10 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο Αιγάλεω «Γιάννης Ρίτσος», με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων. Επειδή το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων αρχίζει και παίρνει διαστάσεις, και πριν μεγαλώσει πολύ και δεν αντιμετωπίζεται, μήπως θα πρέπει ο νέος υπουργός Κ. Σκανδαλίδης να δώσει μια λύση;

// Σε μεγάλη μαζική συγκέντρωση μετατράπηκε η ανοιχτή λογοδοσία του δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη για τα πεπραγμένα της τετραετίας. Η αίθουσα του «Σινέ Παράδεισος» αποδείχθηκε πολύ μικρή για το πλήθος των πολιτών, οι οποίοι κατέκλυσαν και τον χώρο έξω από τον κινηματογράφο, παρακολουθώντας τη λογοδοσία από ειδική γιγαντοοθόνη. «Ο Κορυδαλλός προχωρά μπροστά με μεγάλα βήματα και σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς» τόνισε ο Σταύρος Κασιμάτης, χαρακτηρίζοντας επανάσταση όσα συντελέστηκαν στους τομείς της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της κοινωνικής πολιτικής. Χαρακτήρισε δε μικρόψυχους όσους αρνούνται να δουν το τεράστιο πρόγραμμα έργων 75 εκατ. ευρώ που πραγματοποιείται στην πόλη: το νέο υπερσύγχρονο δημαρχείο που προχωρά, τα οκτώ νέα σχολεία που χτίζονται, τον νέο «Σινέ Παράδεισο», το ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο, τις αναπλάσεις στο κέντρο, τις οκτώ νέες παιδικές χαρές, τον νέο βρεφονηπιακό σταθμό, το νέο κλειστό γυμναστήριο αλλά και την αναβάθμιση της καθαριότητας και την καθιέρωση της ανακύκλωσης. Αναφερόμενος στο μεγάλο θέμα της απομάκρυνσης των φυλακών, υπογράμμισε το πρώτο μεγάλο βήμα με την κατεδάφιση του μεγαλύτερου μέρους των γυναικείων φυλακών και την επικείμενη παραχώρηση έκτασης 10 στρεμμάτων στον δήμο.

// Από την πλευρά του ο υποψήφιος της ΝΔ Βασίλης Βουγιουκλάκης ετοιμάζει πολύ αξιόλογο συνδυασμό στον οποίο έχει συσπειρώσει όλο το νεοδημοκρατικό στοιχείο της περιοχής. Παράλληλα έχει ξεκινήσει περιοδείες σε όλη την πόλη, στις οποίες εξηγεί στον κόσμο το πρόγραμμά του και το όραμα που έχει για τον Κορυδαλλό.

// Τον φαρμακοποιό από τα Καμίνια Περικλή Αλεβίζο επέλεξε ο Βασ. Κικίλιας για αντιπεριφερειάρχη Πειραιά. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων θα είναι ο Σπύρος Σπυρίδων.

// Στη διεθνή έκθεση SMM 2010 που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο Αμβούργο και αφορά τη σχεδίαση, την κατασκευή, την επισκευή και τη μετασκευή πλοίων με τις τελευταίες υψηλές μηχανολογικές τεχνολογίες στη ναυτική βιομηχανία, συμμετείχε το Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού με δικό του περίπτερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έκθεση έχει καθιερωθεί στην παγκόσμια αγορά ως το σημαντικότερο γεγονός της ναυπηγικής βιομηχανίας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για πρόσβαση σε υψηλής ειδίκευσης εταιρείες, όλες κάτω από την ίδια στέγη. Η συμμετοχή στη SMM 2010, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 7-10 Σεπτεμβρίου 2010 ήταν μια πρωτοβουλία της Επιτροπής Νέων Επιχειρηματιών του ΒΙΠΑ Σχιστού, την οποία οργάνωσε και υλοποίησε.

// Δεν συμπληρώνουν καλά καλά το ωράριό τους κάποιοι υπάλληλοι, αλλά πληρώνονται υπερωρίες. Σε ποιο δήμο συμβαίνει αυτό; Εσείς σε ποιον νομίζετε;


Σχολιάστε εδώ