MUSIC+ MEDIA

// Ολοκληρώθηκε ο νεότευκτος διαγωνισμός Eurovoice, ο οποίος διοργανώθηκε στην Ελλάδα. Ουδείς κατάλαβε τι ακριβώς ήταν αυτό, από πού ξεκίνησε και ποιον ουσιαστικό στόχο έχει.
// Όποιος παρακολούθησε την τηλεοπτική μετάδοση απόρησε με το χαμηλότερο των προσδοκιών αποτέλεσμα και την προβληματική οργάνωση, σε πλήρη αντιδιαστολή με τα ονόματα τα οποία είχαν ανακοινωθεί και τα οποία είχαν πληρωθεί αδρά.
// Είναι να απορεί κανείς γιατί θα σκορπούσε κάποιος μʼ αυτόν τον τρόπο κάποια εκατομμύρια ευρώ. Εκτός και αν το ότι πρόκειται για ουκρανούς επενδυτές (!)
έχει να πει κάτι…
// Επικοινωνιακά πάντως ο χειρισμός δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός. Όταν ο Ρουβάς δήλωσε ότι αποχωρεί, οι διοργανωτές έβγαλαν δελτίο Τύπου όπου εμμέσως τον χλεύαζαν. Όταν η Anastacia δεν μπόρεσε να τραγουδήσει, με δελτίο Τύπου την κατηγόρησαν ότι το είχε προσχεδιάσει.
// Και όταν τελευταία στιγμή άλλαξαν χώρο διοργάνωσης και πήγαν από το τεράστιο ΟΑΚΑ στο μικρότερο Αρένα, το απέδωσαν στην ακαταλληλότητα του χώρου που έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες διοργανώσεις και όχι στο ότι υπήρχε χαμηλή προπώληση.
// Το ΟΑΚΑ πάντως ετοιμάζεται να απαντήσει διά της νομικής οδού, θεωρώντας τουλάχιστον δυσφημιστική τη δήλωση των διοργανωτών του Eurovoice.
// Από όλο αυτό το μπλέξιμο φαίνεται ότι αυτοί που τελικά την πληρώνουν είναι οι Έλληνες οι οποίοι δούλεψαν, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα και τα ακούν από όλους εδώ, όταν οι ξένοι διοργανωτές ήταν αυτοί που φάνηκαν άπειροι για τέτοιου είδους εκδήλωση.
// Μέσα Οκτώβρη έρχεται το iPad και στην Ελλάδα, αρχικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple και στη συνέχεια από τη Rainbow και τη θυγατρική της iSquare.
// Ήδη στην ελληνική αγορά έχουν διατεθεί περισσότερα από 150.000 iPhone, πετυχημένες εφαρμογές όπως αυτές από τα «Νέα», το «Βήμα», το Yupi και το Mad Radio έχουν εγκατασταθεί σε δεκάδες χιλιάδες συσκευές και οι περισσότεροι εκδότες ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα του iPad.
// Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η ενεργοποίηση της ίδιας της Apple, εάν και εφόσον θα αποφασίσει να επενδύσει ανοίγοντας τοπικό γραφείο για το iTunes, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν. Προς αυτήν την κατεύθυνση πιέζει και ο Θ. Φέσσας.
// Μετά το κλείσιμο του Hot FM από την ΕΕΤΤ, η κόντρα μεταφέρθηκε από τον χώρο συνεδριάσεων της ΕΙΙΡΑ στο Facebook group του ραδιοσταθμού!
// Σε έναν χώρο στον οποίο οι πρώην ακροατές του σταθμού εξεδήλωναν την αγανάκτησή τους για την ενέργεια αυτή εμφανίστηκε μια δικηγόρος η οποία με λεπτομερέστατη ενημέρωση που λίγοι έχουν για την υπόθεση αυτή υποστήριξε «αμερόληπτα» τη θέση αυτών που ήθελαν όλους αυτούς τους μήνες να κλείσει ο σταθμός.
// Όταν οι ακροατές και ο διευθυντής του Hot FM, εκτός εαυτού, την κατηγόρησαν για σχέση της με όμιλο μέσων μαζικής ενημέρωσης, η συζήτηση έλαβε σύντομα τέλος…
// Μια ακόμα πλατφόρμα ξεκινά στη χώρα μας. Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου η Microsoft ετοιμάζεται να λανσάρει το Xbox Live. Αρχικά θα δίνει τη δυνατότητα gaming, όμως σύντομα η Microsoft θα ξεκινήσει επαφές προκειμένου να δει πώς μπορεί να την εμπλουτίσει με ελληνική μουσική, ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα.


Σχολιάστε εδώ