τα άνθη του κακού

cΜεταξύ μας, από το να έρθουν στην Ελλάδα επενδυτές από το Κατάρ, πιο πιθανό είναι να… πάει ο Γιώργος στο Κατάρ. Καταδιωκόμενος από 10 εκατ. ανθρώπους…
DΝα μην εξελιχθεί το Ελληνικό σε… Λας Βέγκας ζητούν τα κόμματα της Αριστεράς. Προτιμούν να γίνει κάτι ανάμεσα σε Βηρυτό και Τεχεράνη.
cΚαι να οργανώνουμε «X-factor» για τον Τρίτο Κόσμο, να μπορεί και ο Λαφαζάνης να δείχνει το ταλέντο του στο… τάβλι!
DΑν είναι δυνατόν, να έρθουν εδώ τίποτα πλούσιοι με πολυτελή γιοτ και λίαρ τζετ και να κομπλάρουν τους «φαν» της Παπαρήγα και του Παπαδημούλη.
c»Είμαστε ήδη στον σωστό δρόμο» ανήγγειλε θριαμβευτικά ο πρωθυπουργός. Έβαλε στο GPS Νέα Ιωνία κι έφθασε ήδη… Τανζανία!
DΛεπτομέρειες… Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι μακρύς να είνʼ ο δρόμος για τη Θράκη. Δυο βήματα από την Καλιφόρνια…
cΥπερβολικές οι ανησυχίες για τα έσοδα, λέει ο υπουργός Οικονομικών. Σωστά. Συγκριτικά με τον Δράμαλη έχουμε σαφώς… καλύτερες προοπτικές.
DΕίναι άλλωστε γνωστή η «ατάκα» του καπετάνιου του «Τιτανικού» μόλις είδε το παγόβουνο: «Θέλει κανείς παγάκια στο ουίσκι;».
cΤο ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τη ΝΔ ότι επιχειρεί να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό. Ηρεμήστε σύντροφοι, δική σας είναι η… ευρεσιτεχνία.
DΔεν υπάρχει μυστική διπλωματία στο Σκοπιανό, διαβεβαιώνει ο… αέρινος Δ. Δρούτσας. Υπονοεί δηλαδή ότι, αν υπήρχε, θα το είχε καταλάβει;
cΑν κι εφʼ όσον το έπαιρνε είδηση, υπό τον όρο ότι θα είχε… πάρει χαμπάρι περί τίνος πρόκειται γενικώς!
DΟκ, Το καταλάβαμε: Αν στις εκλογές νικήσει ο Κικίλιας θα δικαιωθεί ο Σαμαράς, αν χάσει θα ηττηθεί ο λαός. Ε, και σε περίπτωση ισοπαλίας…
cΘα κερδίσει το λαϊκό τραγούδι!
DΑναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε το αεροσκάφος που μετέφερε τον Παπουτσή. Ο ίδιος ο Παπουτσής συνεχίζει να… πετάει στα σύννεφα (…αδιακρίτως!).
cΔεν προέκυψαν, λέει, στοιχεία για εμπλοκή του Σημίτη στο σκάνδαλο της Ζήμενς. Διότι ως γνωστόν… ο Τσουκάτος ήταν «δεξί χέρι» του Μαραντόνα.
DΕνώ οι «μίζες» που πήρε δεν πήγαν στο ΠΑΣΟΚ, αλλά στον έρανο της Unicef για τα παιδιά της Αφρικής.
cΤο 80% των Ελλήνων πιστεύει ότι η χώρα περνάει απλώς μια κρίση. Και το άλλο 20% τι νομίζει; Ότι περνάει… ίωση;
DΔεύτερος πιο δημοφιλής αρχηγός, σύμφωνα με έρευνα, ο Κουβέλης; Καλά, εντάξει, και ο Λ. Πανταζής στο είδος του είναι ο… καλύτερος!
cΑν και η πραγματική «είδηση» είναι άλλη: Ότι υπάρχουν κάποιοι που… θεωρούν τον Κουβέλη πολιτικό αρχηγό! (Αλλά παραδόξως δεν νοσηλεύονται…)
DΜε το σκεπτικό ότι και τα μίνι μάρκετ πουλάνε… μούσμουλα, τα περίπτερα τσατσάρες.
cΔιώκεται, λέει, σαραντάχρονος για παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών. Για ποιον λόγο; Είχε ρίξει τις τιμές, χαλούσε την πιάτσα και φώναζαν οι άλλοι έμποροι;
DΏστε για το ότι διαλύθηκε η οικογένεια Βουλγαράκη φταίει το σκάνδαλο του Βατοπεδίου; Κι όχι… η Νίκη, η Δήμητρα και η Έλενα, η Τζένη κι η Κλειώ.
cΚατά την ίδια έννοια, για τη χούντα ευθύνεται ο Τζιμπρίλ Σισέ και για την Άλωση της Πόλης το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

***

Να πατάξει αμείλικτα τη λαθρομετανάστευση, υπόσχεται ο Παπουτσής. Πριν ή μετά τη λύση του Κυπριακού;

***

Συγκινημένος με το «δράμα» της οικογένειας Βουλγαράκη δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κακο(Α)μοιρίδης. Εχθρός της βλακείας είναι η… αφέλεια!

***

Δηλώνει η Ντόρα ότι δεν της αρέσει καθόλου η ΝΔ, αλλά καταγγέλλει τον Σαμαρά που την έδιωξε. Δηλαδή, αν της άρεσε, τι ακριβώς θα έκανε; Κρυφό δεσμό με τον… Μιχαλολιάκο;


Σχολιάστε εδώ