ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΟΙ ΡΟΜΕΝΤΑΛ ΚΑΙ ΙΜΠΑΓΑΣΑ!

O λόγος που ανησυχούν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει να κάνει τόσο με την απόδοση των «ερυθρολεύκων», διότι αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του χτισίματος, με πολλούς νέους παίκτες που μετρούν μόλις τρία επίσημα ματς υπό την καθοδήγηση του Βαλβέρδε. Για άλλον λόγο προβληματίζονται τα στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ. Πρόκειται για τα μηνύματα που λαμβάνουν από διάφορους παίκτες, όπως ο Ρόμενταλ και ο Ιμπαγάσα. Τόσο ο Δανός, όσο και ο Αργεντινός βλέπουν ότι ο ισπανός προπονητής δεν τους υπολογίζει ιδιαίτερα. Αντί για τον πρώτο, δείχνει ξεκάθαρα ότι προτιμά τον νεαρό Φετφατζίδη, ενώ τον Αργεντινό τον χρησιμοποιεί κυρίως δίπλα στον αμυντικό μέσο και έτσι του στερεί τη δυνατότητα να απειλεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να παίζει με κάθετες πάσες που είναι το μεγάλο ατού του.
«Εγώ δεν είμαι αμυντικό χαφ και δεν μπορώ να γίνω τώρα», φέρεται να έχει πει ο Ιμπαγάσα σε στέλεχος του Ολυμπιακού, ενώ την ίδια συζήτηση κάνει και με άτομα με τα οποία πρόλαβε και ανέπτυξε φιλικές σχέσεις στο διάστημα παραμονής του στην Ελλάδα.
Ο Ρόμενταλ είναι πιο κλειστός και έτσι αποφεύγει να δημοσιοποιήσει τους προβληματισμούς του. Ξέρει, άλλωστε, ότι και λόγω της συμμετοχής του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση.
Είναι σαφές, όμως, ότι θα αντιδράσει και αυτός αν συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο, διότι έτσι κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα της Δανίας.
Οι δύο έμπειροι παίκτες, λοιπόν, βρίσκονται στα όριά τους. Και μόνο κατάπληξη δεν θα προκαλέσει στους μυημένους ενδεχόμενο αίτημά τους τον Ιανουάριο να αποχωρήσουν από τον Πειραιά, εάν συνεχίσουν να βλέπουν ότι ο Βαλβέρδε προτιμάει άλλους παίκτες αντί γιʼ αυτούς. Τέτοιες δυσάρεστες εξελίξεις θέλουν να προλάβουν οι παράγοντες των «ερυθρολεύκων» και γιʼ αυτό φροντίζουν με διάφορες διαρροές να στέλνουν τα μηνύματα στον Βαλβέρδε, παρά την ξεκάθαρη βούλησή τους να μην μπερδεύονται στα πόδια του προπονητή. Αλλά όπως λένε, έχουν υποχρέωση να διατηρήσουν την ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας και να διασφαλίσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου.


Σχολιάστε εδώ