Οκτώβριος, ο μήνας της… κρίσεως για Νιόπλια, Μπάγεβιτς, Δερμιτζάκη!

Αλλά μετά τις τροποποιήσεις στο Ασφαλιστικό, οι διαπραγματευτικές δυνατότητες των προπονητών περιορίστηκαν σημαντικά. Μέχρι και ο Φερνάντο Σάντος, έπειτα από μόλις δύο επίσημα ματς στον πάγκο της Εθνικής, πρόλαβε και βίωσε την αμφισβήτηση στο πετσί του.
Στην ίδια θέση με τον Πορτογάλο βρίσκονται και τρεις τεχνικοί που εργάζονται σε μεγάλες ομάδες. Ο Νίκος Νιόπλιας, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Παύλος Δερμιτζάκης ακροβατούν πλέον σε τεντωμένο σχοινί. Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου οι συγκεκριμένοι προπονητές παίζουν τα ρέστα τους για να διατηρήσουν τα κεκτημένα, δηλαδή τα συμβόλαιά τους στις ομάδες τους. Με απλά λόγια, οι Νιόπλιας, Μπάγεβιτς και Δερμιτζάκης παίζουν την ύπαρξή τους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα κριθεί στα ματς με Πανιώνιο, Εργοτέλη και Κοπεγχάγη. Αν περάσει από τις… συμπληγάδες, τότε θα επιχειρήσει να κερδίσει την παρτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Η κρίσιμη περίοδος για τον Μπάγεβιτς αρχίζει από τον Βόλο, όπου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Ακολουθεί το ματς με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη και μετά η Ξάνθη, ο Άρης, ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη. Αν προλάβει την παρέλαση, τότε ο 63χρονος προπονητής μπορεί και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ένωση.
Όσο για τον Δερμιτζάκη, δίνει εξετάσεις κόντρα σε Ξάνθη (του Παράσχου που επιζητά την εκδίκηση από τον Ζαγοράκη), την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον Άρη.


Σχολιάστε εδώ