Εμπόδιο η ΕΡΤ…

Τώρα… ξαφνικά έπιασε την «Καθημερινή» ο καημός για τα ελλείμματα στην ΕΡΤ, για την πολυκοσμία που υπάρχει εκεί, για κακή διαχείριση, για το μαχαίρι που πρέπει να μπει, και ότι χρειάζεται μια «τρόικα» στην κρατική τηλεόραση. Όσο ήταν παντοδύναμο αφεντικό στην ΕΡΤ ο δικός τους άνθρωπος, ο Χρήστος Παναγόπουλος, όλα λειτουργούσαν θαυμάσια, με απόλυτη διαφάνεια και χρηστή διαχείριση των οικονομικών, τόσο χρηστή μάλιστα που ο κ. Παναγόπουλος βρίσκεται κατηγορούμενος για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.
Διαφανής πάντως η στόχευση… Και ο σκοπός. Το «προϊόν» της ΕΡΤ είναι το πιο ανταγωνιστικό έναντι του ΣΚΑΪ (ντοκιμαντέρ, πολιτιστικές εκπομπές, οδοιπορικά σε χώρες άγνωστες κ.λπ.). Με κάθε περιορισμό της κρατικής τηλεόρασης κερδισμένο θα είναι το κανάλι του ΣΚΑΪ. Φιλότιμη η προσπάθεια.
Έτσι για ενημέρωση: ο κ. Παναγόπουλος δεν πρόλαβε να φύγει από την ΕΡΤ και είχε ήδη προσληφθεί ως διευθύνων σύμβουλος στον ΣΚΑΪ… Μάλιστα φεύγοντας πήρε μαζί του τρία πετυχημένα στελέχη της ΝΕΤ, το δίδυμο Λυριτζή – Οικονόμου και την Πόπη Τσαπανίδου. Οι προθέσεις είναι ξεκάθαρες…


Σχολιάστε εδώ