Βάζουν στο σημάδι τον Πάμπλο Γκαρσία

Μπορεί για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία να παραμένει ήρωας, αλλά κατά πώς φαίνεται, στην Τούμπα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον ουρουγουανό μέσο, καθώς αυξάνονται καθημερινά τα παράπονα που υπάρχουν για τη συμπεριφορά του. Ο Παύλος Δερμιτζάκης στήριξε πολλά πάνω του, αλλά τις παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου είδε τον έμπειρο παίκτη να κάθεται στα αποδυτήρια αντί να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Γιʼ αυτό τον άφησε στον πάγκο και τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.
Η συμπεριφορά του Γκαρσία δεν πέρασε απαρατήρητη και από τον Ζαγοράκη. Γιʼ αυτό και φρόντισε να του στείλει το μήνυμα μέσω του Παντελή Κωνσταντινίδη.
Είναι πλέον βέβαιο ότι εάν συνεχίσει ο Ουρουγουανός να συμπεριφέρεται σαν αφεντικό στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, με πρόσχημα τις οφειλές της διοίκησης, τον Ιανουάριο θα αναζητηθεί ομάδα ικανή να καλύψει το συμβόλαιό του, ώστε να αποχωρήσει από την Τούμπα. Πονοκέφαλο για τον πρόεδρο του «Δικέφαλου» αποτελεί και η στάση κάποιων οπαδών απέναντι στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Για να αποτρέψει επέκταση των αποδοκιμασιών, ο Ζαγοράκης ζήτησε επικοινωνιακή στήριξη στον διεθνή επιθετικού μέσα από την ανάδειξη των συναισθημάτων που τρέφει ο παίκτης για την ομάδα. Και σε αυτό βοήθησε ακόμα και ο… Άντε Ρουκάβινα, ένας παίκτης που έχει πολλούς θαυμαστές στην Τούμπα.


Σχολιάστε εδώ