τα άνθη του κακού

Συγκλονιστικό: Στη Δικαιοσύνη ψάχνουν (!) τώρα μήπως στην περίπτωση των υποκλοπών είχαμε κατασκοπεία σε βάρος της Ελλάδας. Ενώ μέχρι πρότινος τι νόμιζαν;

Ότι παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του (τότε) πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή για να μάθουν τα… μυστικά της δίαιτάς του;

Του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Γ. Βουλγαράκη, μπας και κλέψουν καμιά καλή ιδέα για ιστιοπλοϊκά!

Σκέψου το σοκ που θα πάθουν έτσι και μάθουν ότι η Πόλη έπεσε πρόσφατα στα χέρια των Τούρκων, ενώ ο Παν. Παπαληγούρας ανέλαβε υπουργός του Καραμανλή.

Δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός ότι «αν δεν υπήρχε το Μνημόνιο, θα είχαμε καταρρεύσει ως χώρα». Τώρα θα καταρρεύσουμε παρέα.

Την ανάγκη ενός αμοιβαίου συμβιβασμού στο Σκοπιανό επισήμανε ο Μπαρόζο. Ωχ! Μετά τη Μακεδονία θα χάσουμε και τα Τρίκαλα.

Στο ΠΑΣΟΚ οι μισοί φοβούνται μην τυχόν «εκραγεί» ο Πάγκαλος κι οι άλλοι μισοί το… εύχονται. Υπό την προϋπόθεση να είναι σε απόσταση ασφαλείας.

Σκοπιανοί και Τούρκοι έσπευσαν να συγχαρούν τον Δρούτσα που έγινε υπουργός. Διότι, αν έχεις τέτοιους… εχθρούς, τι τους θέλεις φίλους και συμμάχους;

Μετά την τοποθέτηση του Παπουτσή στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης τρίζουν τα θεμέλια του οργανωμένου εγκλήματος. Από τα… γέλια!

Πλάκα έχει να βλέπεις την Ντόρα να παριστάνει τη… νέα κι άφθαρτη πολιτικό. Κάτι σαν… τη Βάνα Μπάρμπα σε φιλολογικό συμπόσιο για τον Ελύτη.

Επιπλέον: Καταγγέλλει τον λαϊκισμό, αποδοκιμάζει τα ρουσφέτια, όπου να ʼναι θα… αποκηρύξει μέχρι και τον Μητσοτάκη.

Στο εξής μάλιστα θα δηλώνει κόρη του Τσόρτσιλ, σύζυγος του Τζόρτζ Κλούνεϊ και μητέρα της Ευγ. Μανωλίδου.

Ως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ο Ξυνίδης απέτυχε παταγωδώς, έγινε ωστόσο αναπληρωτής υπουργός. Αναλογικά ο καπετάνιος του «Εξπρές Σάμινα»…

…θα έπρεπε να προαχθεί σε υποναύαρχο κι ο Θοδ. Κολοκοτρώνης να γίνει κλητήρας του Χ. Καστανίδη.

Αλλά και Μαντούβαλος υπέρ Τατούλη. Πώς λέμε Άντζελα Δημητρίου υπέρ της Μάρως Λύτρα για το Φεστιβάλ Αλιάρτου.

Αφού εξάρθρωσε την τρομοκρατία, ο Χρυσοχοΐδης «απειλεί» τώρα να κατατροπώσει και την ακρίβεια. Θα ακολουθήσουν η ατμοσφαιρική ρύπανση, ο δάκος κι η μουχρίτσα.

Αποκλειστικό: Ο Καραμανλής θα μιλήσει, αν κι εφόσον αποφασίσει να πάρει θέση, υπό τον όρο ότι σκοπεύει να τοποθετηθεί.

Γιατί δηλαδή να μην πάει ο ΠΑΟΚ για Πρωτάθλημα; Εδώ ξανάγινε υπουργός ο Σκανδαλίδης.

Με το που η συζήτηση στη Βουλή ήρθε στο όνομα του Μητσοτάκη, έπεσε και τσακίστηκε ο βουλευτής Νεράντζης. Πάλι καλά, να λένε…

Παλιότερα και μόνο η σκέψη του προκαλούσε τροχαία ατυχήματα στην Ινδία και ναυάγια στη Γροιλανδία.

Αλλά να λέμε δόξα τω Θεώ που έχουμε υπουργό Εξωτερικών τον Δρούτσα. Αν δεν χάσουμε, μπορεί και να… ηττηθούμε κατά κράτος.

Δραματική ομολογία Τατούλη: «Δεν έχω αποστασιοποιηθεί ποτέ από τις αρχές μου». Απλώς οι αρχές… έχουν πάρει τα βουνά.

Ως χώρα είμαστε πίσω γενικώς… Βουλευτίνες στην Ιταλία καταφεύγουν στην πορνεία προκειμένου να εκλεγούν. Αναλογικά εδώ, η Τζούλια Αλεξανδράτου έπρεπε να είναι υπουργός Επικρατείας.

Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας: Γ. Διαμαντίδης. Υφυπουργός… Πέστροφας και Συναγρίδας: Ελπ. Τσουρή.

Υπέρ της υποψηφιότητας Μπουτάρη τάχθηκε ο Άκης. Αν τον στηρίξει κι ο Χριστοφοράκος την έχει σίγουρη τη δημαρχία (…Άνω Βλαδιβοστόκ και λοιπών παγετώνων).

Ορθώς η Λ. Κατσέλη παίρνει τις αρμοδιότητες Προστασίας του Καταναλωτή και της Μετανάστευσης. Όπου να ʼναι οι καταναλωτές θα… φεύγουν μετανάστες!

Συγκριτικά με όσα συμβαίνουν στον Συνασπισμό, πάλι καλά να λένε στον Παναθηναϊκό.


Σχολιάστε εδώ