Παίζει γερά ο Μπαρτζώκας για τη θέση του Καζλάουσκας

Άλλη μια επιβεβαίωση της ειδησεογραφίας μας ήρθε με το επικείμενο διαζύγιο ανάμεσα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και στον Γιόνας Καζλάσουσκας. Ο Λιθουανός, άλλωστε, θεωρείται από πολλούς ως ο βασικός υπαίτιος για το ναυάγιο της εθνικής ομάδας στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.
Του καταλογίζουν λανθασμένο προγραμματισμό και φορμάρισμα των διεθνών πριν από τη διοργάνωση. Τον κατηγορούν για κακές επιλογές στη στελέχωση του ρόστερ, καθώς άφησε εκτός αποστολής τον καλύτερο σουτέρ που διέθετε στην προετοιμασία, τον Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος ασφαλώς και θα μπορούσε να βοηθήσει απέναντι στην άμυνα – ζώνη που χρησιμοποίησαν οι περισσότεροι αντίπαλοι. Και, βεβαίως, όλοι έχουν ένα περιστατικό να αναφέρουν για να αποδείξουν ότι ο Καζλάουσκας έχασε τον έλεγχο των αποδυτηρίων.
Το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι: «Και τώρα, ποιος;». Αρχικά στην ΕΟΚ εξέταζαν το ενδεχόμενο να πάνε σε επιλογή από το εξωτερικό, αλλά προσανατολίζονται πλέον σε ελληνική λύση. Στους μνηστήρες συμπεριλαμβάνονται ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος αποκατέστησε τις σχέσεις του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, επί χρόνια βοηθός των εκάστοτε ομοσπονδιακών, ενώ εσχάτως παίζει γερά και το όνομα «Γιώργος Μπαρτζώκας». Ο νεαρός τεχνικός παραιτήθηκε από το Μαρούσι και στην ΕΟΚ τον θεωρούν έναν από τους κορυφαίους, αν όχι τον καλύτερο, έλληνα τεχνικό της γενιάς του.


Σχολιάστε εδώ