Δεν θέλουν τον Φασούλα για αντιπεριφερειάρχη

Την Παρασκευή το βράδυ σε συνεδρίαση της ΝΕ Β΄ Πειραιά όπου τέθηκε προς συζήτηση το θέμα 10 από τους 16 συμμετέχοντες δήλωσαν ότι ο Π. Φασούλας δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ και γιʼ αυτό δεν θα πρέπει να τον επιλέξει το Κίνημα για καμία θέση. Υποστήριξαν μάλιστα ότι θα πρέπει να στείλουν και σχετική επιστολή διαμαρτυρίας στον Γ. Παπανδρέου.
Οι υπόλοιποι 6, που δεν φάνηκε να έχουν αντίρρηση με την επιλογή Φασούλα για αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, αντέτειναν ότι από τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί η υποψηφιότητα δεν μπορεί να ανακληθεί. Οι μη συμπαθούντες τον Φασούλα απάντησαν πως δεν είναι κακό να διορθωθεί ένα λάθος και τόνισαν πως σε τελική ανάλυση τι ρόλο έχουμε εμείς, όταν κανένας δεν μας ρωτάει και οι επιλογές γίνονται ερήμην μας, τι δουλειά έχουμε εμείς εδώ; Επισήμαναν δε πως αν επιμείνει το ΠΑΣΟΚ στην επιλογή Φασούλα δεν θα ψηφίσουν τον συνδυασμό του Κινήματος στην Περιφέρεια Αττικής για να μην υποχρεωθούν να στηρίξουν κάποιον τον οποίο δεν θέλουν για αντιπεριφερειάρχη Πειραιά.
Κουβέντα στην κουβέντα τα πνεύματα οξύνθηκαν, ακούστηκαν βαριές φράσεις εκατέρωθεν και λίγο έλειψε να γίνουν επεισόδια!
Τελικά η συζήτηση έληξε με τη συμφωνία να σταλεί κείμενο διαμαρτυρίας στον πρόεδρο του κόμματος, στο οποίο να αναφέρονται αναλυτικά οι αρνητικές για το ΠΑΣΟΚ συνέπειες που θα έχει η επιμονή στην υποψηφιότητα Φασούλα.


Σχολιάστε εδώ