Αποστολικά και… άλλα

=Ζήτω η νέα μας κυβέρνηση, ζήτω και η επόμενη…
=Ποιον υπουργό αποκαλούν ΑΝΤΙΠΑΘΗ;
=Χωρίς ΕΝΕΡΓΕΙΑ στο υπουργείο του Μιχάλη θα βλέπουν τις τιμές στα αγγουράκια και τις μπανάνες. Μόνο που οι ιθαγενείς δεν θα παραμυθιάζονται με τις… μπανάνες τους.
=Η μόνη σίγουρη που πήρε ΣΥΝΤΑΞΗ είναι η Μπατζελή. Λίγο πράγμα είναι σε εποχή κρίσης να θεμελιώνεις το συνταξιοδοτικό σου δικαίωμα, Κατερίνα μας;
=Ποιο έργο… Σε τούτη την κυβέρνηση θα περισσεύουν οι κόντρες αρμοδιοτήτων μεταξύ των υπουργάδων… Και φυσικά ο πρόεδρος θα σκάει στα γέλια, θα γελάει μέχρι να κλάψει…
=ΑΝΤΕ γεια, το καράβι πάει στα βαθιά για πνίξιμο.
=Στον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, μέσα από τα βάθη της καρδιάς καλή επιτυχία. Μάχιμος για τα δύσκολα και για τη Γεωργία.
ΤΟ ΜΝΗΜΑ
=Ξαφνικά έπεσαν οι μετοχές του Γιάννη λόγω ανεφάρμοστων προτάσεων, λένε οι Μαξιμάρχες. Ο χρόνος θα το δείξει και θυμηθείτε το.
=Δυστυχώς για μένα και τον Βαγγέλη τον φίλο μου, ο Γιώργος μάς στεναχώρησε πολύ, μα πάρα πολύ, με τις επιλογές του. Ενώ περιμέναμε, ο Βαγγέλης, η Κατερίνα κι εγώ, Εύα, να εκφράσουμε με χαρά την ψήφο μας, μας έβαλε Κλέαρχο και Γιάννη και δίνουμε ψήφο ανάγκης. Α, ρε πρόεδρε, γιατί μας το έκανες αυτό το κακό;
=Τ’ άκουσα από φίλο μου μανιώδη καπνιστή: Βάλτε όσα πρόστιμα θέλετε, εγώ θα καπνίζω. Λεφτά υπάρχουν, αθάνατε Βαγγέλη Μπ….η.
=Ο Γιάννης Σγουρός είναι Γιάννης ο Σίγουρος για ορισμένους πράσινους υπουργάδες. Όμως ο ξύπνιος Σαλονικιός ξέρει καλά ότι όλα με αγώνα και θυσίες αποκτώνται κι έτσι θα δώσει τη μάχη σκληρά για να επικρατήσει.
=ΚαμινοΜπουταροΤατούληδες.
=Αλήθεια, ποιος είναι ο Μίχας που βάζει βέτο; Σε τούτο το κόμμα, σε τούτο τον τόπο, δεν πάμε καλά, μα καθόλου καλά.
=Μάνα, σγουρός βασιλικός, πλατύφυλλος και δροσερός. Μάνα, ποιος τον επότιζε και τον εκορφολόγαγε κι έβγαλε φύλλα και κλαδιά και σκέπασε τον Πειραιά; Ο Γιώργος τον επότιζε και τον εκορφολόγαγε και Συ στον Δήμο Πειραιά να βλέπεις Πάγκαλο στην Τζια.
Αφιερωμένο στον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μίχα
=Συγγνώμη, κύριοι της δημοσιογραφίας. Σόρι, Σταύρο μου, αλλά διαβάζοντας τα γράμματά σας δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Μπατζελή, που βγήκε εκτός, έκανε ανομοιογενές το σχήμα, ενώ τώρα που έφυγε έγινε ομοιογενές ή επειδή μπήκε η ξαδέλφη, έγινε κυβέρνηση ρήξεων. Μην τρελαθούμε κιόλας.
=Οι υφυπουργοί βρήκαν δουλειά. Εμείς όμως;
=Είναι δυνατόν σε εποχή άγριας λιτότητας να αυξάνονται οι υπουργοί και οι υφυπουργοί, σύντροφοι;
=Ο γαλάζιος καγκελάριος των Αθηνών ονειρεύεται με λάθος γαλάζια όνειρα για τη χώρα. Έτσι είναι, Δημήτρη μου…
=Της νύχτας τους ανασχηματισμούς τους βλέπει η νύχτα και γελά.
=Πάντως για θεατρίνοι τα πάνε καλά και οι τρεις, για τα δημοτικοπεριφερειακά θα το δούμε τον Νοέμβρη.
=Για ποιον υπουργό λένε ότι έχει εξασφαλίσει την ανησυχία στα σίγουρα;
=Εμείς κοιμόμαστε, μα η κυβέρνηση μας… δουλεύει.
=Σιγά, η κυβέρνηση… κοιμάται, μην κάνετε θόρυβο και ξυπνήσει…
=Αγρότισσα μόνη ψάχνει υπουργείο.
=Ποιο είναι το αντίθετο του μικρού και ευέλικτου; Το μεγάλο και απολαυστικό. Γεια σου, φίλε Αντώνη.
=Καλόν ύπνο, υπουργάρες μου…
=Άντε μετά να πεις ότι η κυβέρνηση δεν είναι κοιμισμένη με την ώρα που έγινε ο ανασχηματισμός.
=Ένας Αχαιός διεκδικεί τον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη για λογαριασμό τού ΠΑΣΟΚ. Ο Θανάσης Τερζής, μέλος του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ, πήρε το χρίσμα από τον ίδιο τον Γιώργο σε χθεσινή συνάντηση με την Επιτροπή Αξιολόγησης. Η ΣΥΝεργασία με το υπόλοιπο του Κουβέλη μπορεί να γίνει σε άλλο δήμο. Η Αχαϊκή Συμμαχία στο μεγαλείο της.
=Υπουργοί πλήρους απασχόλησης. Αντιπρόεδρος μερικής απασχόλησης, part time, ο Θόδωρος για τον πρωθυπουργό. Πολλοί λένε ότι πληρώνει τη Χριστίνα…

*** Τώρα, Μιχάλη μου, θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος της πολιτικής.

*** Αυτό που χρειάζεται σίγουρα ο Γιώργος είναι ένα γραφείο «Προστασίας του Πρωθυπουργού».
Αν ο πρωθυπουργός είναι απροστάτευτος από τους συνεργάτες του, τότε τι ασφάλεια θα νιώθει
ο πολίτης; Κρίμα, γιατί ο Γιώργος δεν την αξίζει αυτήν τη συμπεριφορά από τους στενούς του συνεργάτες.

*** Χάρης Παγκούσης
Γιάννης Ραμπούκης

=Αγαπητέ κουμπάρε της Οδοντιατρικής, μπορώ να μπω στο πρόγραμμα Fitness και Άθληση καλλιεργώντας κρητικό σταμναγκάθι; Ρωτώ τον φίλο υπουργό για να μη χάσω την επένδυση των φυτών…
=Μέχρι να πάρουν μέτρα για να φορέσουν τον καπελογιάννη στον Θόδωρο, θα περάσει ακόμη λίγος χρόνος.
=Πώς σου πάει, πώς σου πάει το καπέλο Θόδωρε.
=Θόδωρε, έτεκες κασκέτο μα σομπρέρο ώδινες.
=Ακούς εκεί κάνουν οικονομία στον καφέ… Και επειδή ο Πάγκαλος πίνει διπλό ελληνικό, τον έκοψαν από τον πρωινό της Βασιλίσσης Σοφίας.
=Μπορεί ένας Αηδόνης να φέρει την άνοιξη στον αθλητισμό; Φυσικά ναι… Καλή τύχη, φίλε Χρήστο Αηδόνη.
=Ανα…μασηματισμός και το λουρί της μάνας.
=Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την Άννα.
=Η πρώτη κόντρα δεν θα έχει γυναικείο χρώμα, αλλά αντρογυναικείο. Δεν καταπίνονται όλα από τα θηλυκά του Γιώργου.
=Ωραία, ρε Βελόπουλε, μην πληρώνεις ΕΣΥ την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ μέσω ΕΡΤ, άσε να την πληρώνουμε εμείς. ΕΣΥ πλήρωνε την εκπομπή του Πλεύρη για τους καθαρούς Έλληνες…
=Αφού θέλετε να συνεδριάζει το Υπουργικό, υπουργάδες μου, στην περιφέρεια, γιατί τότε δεν κατεβαίνετε υποψήφιοι περιφερειάρχες για να συνεδριάζετε στην περιφέρεια με τον Γιώργο, όπως έχει υποσχεθεί, με τον Χειμάρα και τον Καρχιμάκη ΜΑΖΙ;
=Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη της συνεδρίασης του Υπουργικού της περιφέρειας;
=Στην Αργολίδα έκλεισε από μεριάς ΠΑΣΟΚ η υποψηφιότητα του Τάσου Χειβιδόπουλου για αντιπεριφερειάρχης, με τον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη, υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Το τσικό που έπαιζε για αντιπεριφερειάρχης κάθισε στον πάγκο… Έτσι είναι όταν παίζουν μεγάλοι παίκτες σαν τον Τάσο…
=Στην Αριστερά έχουν μια κοινή γραμμή: εμφύλιος. Δώσ’ τους εμφύλιο και πάρ’ τους τον Αλέκο, την Αλέκα, τον Αλέξη…
=Σπύρος Βούγιας, μόνιμος υφυπουργός. Γιατί, γιατί; Όποιος το βρει, στο αυτί να μου το πει. Δεν είναι μυστικό, είναι όμως λογικό.
=Γιώργος – Γιάννης, Γιάννης – Γιώργος.
Αχτύπητο δίδυμο και αν πάνε καλά όλα θα ‘χουμε και άλλες εκπλήξεις.
=Για φαντάσου, να πουν στην Ελλάδα κάποιοι πολιτικοί ότι είμαστε γκέι. Θα γίνει καίει, καίει και ποιος θα σωθεί…
=»Τι κάνεις μπάρμπα;» ρώτησα έναν γέρο σε πρόσφατο ταξίδι μου στην επαρχία και εκείνους μου απάντησε: «Φωτοβολταϊκά σπέρνω, καλή επένδυση και σίγουρο χρήμα». «Καλά μπάρμπα, άμα ξεμπερδέψουν οι αρμοδιότητες Μιχάλη και Τίνας κάτι μπορεί να γίνει πριν πεθάνεις από την πείνα».
=Τα μικρά κόμματα παράγουν περισσότερη γκρίνια απ’ όση μπορούν να καταναλώσουν, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
=Μου το ‘πε στέλεχος του ΣΥΝ: «Για να πάμε μπροστά δεν χρειαζόμαστε αποκρατικοποιημένη Αθήνα, αλλά απο-Αλεκοποιημένο ΣΥΡΙΖΑ». Δίκιο που έχει ο πολύχρωμος σύντροφος.
=Γιατί να μην πάρει εκπομπή στην ΕΡΤ η Αφροδίτη Αλ… Σάλεχ, γκρινιάρηδες της ζωής; Μια χαρά γυναίκα, με ευαισθησίες και λαμπρές σπουδές είναι. Οι δικές σας οι ξεδοντιάρες είναι καλύτερες; Γιατί αυτός ο ρατσισμός στο ωραίο και στο έξυπνο; Γιατί σας τρομάζει ψευτοκονδυλοφόροι της παραπληροφόρησης η Αφροδίτη Αλ… Σάλεχ; Ντροπή σας δυο φορές.


Σχολιάστε εδώ