Ανοίγματα παντού

«Λεφτά υπάρχουν!». Όχι, δεν το επανέλαβε ο πρωθυπουργός -πού να τολμήσει- αλλά η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού κ. Χριστίνα Χριστοφάκη. Είπε δε την… ιστορική φράση σε μια προσπάθεια να απαντήσει πειστικά στην εύλογη απορία δεκάδων συμπολιτών της «πώς θα γίνουν όλα αυτά τα μεγαλεπήβολα που μας υπόσχεσαι;».
«Λεφτά υπάρχουν», είπε λοιπόν η κυρία αντιπροέδρου στην παρουσίαση των αξόνων του προγράμματός της, πλαισιωμένη από το επίσημο ΠΑΣΟΚ (βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, όχι όμως και τον Θ. Πάγκαλο!). Έχοντας εξασφαλίσει εξάλλου το χρίσμα από την Ιπποκράτους, η κ. Χριστοφάκη κάνει και ανοίγματα προς τη Δεξιά.
Στον συνδυασμό της λοιπόν βρίσκουμε τη γραμματέα του Γιώργου Βουλγαράκη, Χριστίνα Χανδρινού, με την ιδιότητα της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Παλαιάς Φώκαιας. Αλλά τα ανοίγματα δεν σταματούν εκεί. Τον συνδυασμό «Ζούμε μαζί στον Δήμο Σαρωνικού» υποστηρίζει και ο ΛΑΟΣ, καθώς κατ’ εντολήν του Γ. Καρατζαφέρη παρέστη, κατά δήλωσίν του, και ο νομαρχιακός σύμβουλος του κόμματος Χρήστος Καλαποθαράκος.


Σχολιάστε εδώ