Αιτία πολέμου ο Γκαγκάτσης

Θέμα χρόνου θεωρούσαν οι μυημένοι την επιστροφή του Βασίλη Γκαγκάτση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και δη στον Ολυμπιακό. Με το… σκριν του Σωκράτη Κόκκαλη, ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΟ έπιασε δουλειά στην ομάδα του Πειραιά.
Όχι μόνο η ιδιότητά του ως νομικού συμβούλου, αλλά και μόνο η παρουσία του αρκούσε για να ξεθάψουν το τσεκούρι του πολέμου αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας που δεν ήθελαν να βλέπουν τον Γκαγκάτση ούτε ζωγραφιστό. Η επαναδραστηριοποίηση του δικηγόρου φέρνει τους «ερυθρόλευκους» απέναντι σε αρκετές ομάδες, όπως για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Ο Νικόλας Πατέρας, άλλωστε, έδωσε αγώνα για να αποχωρήσει ο Γκαγκάτσης από το ποδόσφαιρο, ενώ και στην Ένωση βγάζουν σπυράκια όταν ακούνε για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ.
Ως αντίβαρο, ωστόσο, μπαίνουν κάποιες ομάδες, όπως ο Εργοτέλης, που διατηρούν καλές σχέσεις με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα συμπλεύσουν πλέον με τους «ερυθρόλευκους». Είναι, όμως, σαφές ότι θα αρχίσουν πλέον οι μετωπικές συγκρούσεις αρκετών ομάδων για χάρη του Γκαγκάτση.


Σχολιάστε εδώ