Η TΖΕΝΟΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ

Φαίνεται, όμως, ότι οι Ιταλοί έβαλαν στο μάτι και άλλα δύο ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πέρα από τον Σωτήρη Νίνη, με τον οποίο φλέρταραν τον τελευταίο χρόνο. Συγκεκριμένα, η Τζένοα φέρεται να τσεκάρει τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Κώστα Μανωλά. Για τον πρώτο ακούγεται ότι έμαθαν από τις ελληνικές εφημερίδες για τη μικρή ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη και τους μπήκαν ιδέες. Ο πιτσιρικάς του Ολυμπιακού μπορεί να αλλάξει φανέλα με 2 εκατ. ευρώ. Ποσό που θεωρείται μικρό για τις επενδύσεις των Γενοβέζων, οι οποίοι πλήρωσαν πριν από δύο χρόνια περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Παπασταθόπουλο. Η διαφορά είναι ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είχε αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Όταν έφυγε για την Ιταλία μετρούσε συμμετοχές και στο Τσάμπιονς Λιγκ και, μάλιστα, απέναντι στην τωρινή ομάδα του, τη Μίλαν. Έτσι, οι Ιταλοί είχαν σχηματίσει γνώμη για την ποιότητά του και τις προδιαγραφές του.

Με τον Φετφατζίδη δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο μικρός του Ολυμπιακού έχει αποδεδειγμένα τεράστιο ταλέντο, αλλά δεν το ξεδίπλωσε ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Γιʼ αυτό εμφανίζονται κάπως διστακτικοί οι Ιταλοί στην καταβολή της ρήτρας.

Τον μικρό του Ολυμπιακού παρακολουθεί και η Πόρτο. Οι «δράκοι» έχουν κι αυτοί καλή… συνεργασία με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάμε ότι εδώ ανδρώθηκαν οι Πάολο Ασουνσάο και Μπρούνο Άλβες που πρόσφεραν στην Πόρτο περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ όταν πήραν μεταγραφή για άλλες ομάδες.

Κάποιοι μάνατζερ, πάντως, επιχείρησαν να βάλουν στο κόλπο και τον Άγιαξ. Ο Φετφατζίδης ταιριάζει στο στυλ ποδοσφαίρου που παίζουν οι Ολλανδοί, αλλά όσο παραμένει στο Άμστερνταμ ο Λουίς Σοάρες οι δυνατότητες του «Αίαντα» για επενδύσεις είναι περιορισμένες σε σημαντικό βαθμό.

Οι «σειρήνες» για τον «Φέτφα» έχουν ηχήσει και στα αυτιά των ανθρώπων που κάνουν κουμάντο στον Ολυμπιακό. Γιʼ αυτό και εξοργίστηκαν όταν είδαν τη δημοσιοποίηση της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη πριν τον καλέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την επέκταση της συνεργασίας τους με αύξηση των 2 εκατ. με τα οποία μπορεί ο μικρός να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.


Σχολιάστε εδώ