Ανεξάρτητος στον Ωρωπό ο Β. Οικονόμου

Την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος του νέου «καλλικρατικού» Δήμου Ωρωπού, επικεφαλής ανεξάρτητου ψηφοδελτίου, ανακοίνωσε ο βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου.
Μιλώντας σε εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ ο Β. Οικονόμου τόνισε ότι η παράταξή του θα λέγεται Δημοτική Συνεννόηση Ωρωπού και στόχος της είναι ο νέος μεγάλος Δήμος Ωρωπού να αποτελέσει ένα πρότυπο εναλλακτικής, ορθολογικής και πράσινης ανάπτυξης, να σταματήσει επιτέλους να συμπεριφέρεται και να λογίζεται απλώς ως προάστιο των Αθηνών, αλλά να γίνει πλέον ένας μεγάλος και δυνατός δήμος της Αττικής.
Τόνισε ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Συνεννόησης γνωρίζουν τις δυσκολίες που συνεπάγεται ο νέος δήμος, καθώς είναι πολλά τα λειτουργικά και διαχειριστικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν, πολλά και διαφορετικά τα προβλήματα σε κάθε περιοχή. Είναι όμως ενθαρρυντική η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο πολλών στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης που με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν να οργανωθεί ο νέος δήμος το ταχύτερο δυνατό και θα μπορέσει να προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες στους πολίτες.


Σχολιάστε εδώ