Κάτω στον Πειραιά

Να ήταν μια τυχαία συνάντηση άραγε ή να ετοιμάζουν κάτι; Αν κι αυτήν την εποχή όλες οι συναντήσεις μόνο τυχαίες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν…

// Τα παιδιά του Πειραιά θα υποδεχθούν τη νέα σχολική χρονιά σε κτίρια κατάλληλα και λειτουργικά, χωρίς προβλήματα και ατέλειες. Όλο το καλοκαίρι στα περισσότερα κτίρια έγιναν επιδιορθώσεις ζημιών, ενώ παραδόθηκαν κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς 6 νέα σχολικά συγκροτήματα. Τα σχολικά συγκροτήματα που είχαν τα περισσότερα προβλήματα μπήκαν σε ειδικό πρόγραμμα και έγινε ειδική μελέτη για την αποκατάστασή τους. Βάσει της μελέτης αυτής ο δήμος υπέγραψε σύμβαση με τον ΟΣΚ ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, η οποία εγκρίθηκε και από το δημοτικό συμβούλιο. Έτσι αρχίζουν αμέσως τα έργα σε 19 σχολικά συγκροτήματα, από τα 90 που διαθέτει η πόλη. Σε λίγες μέρες, και πάντως πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τα κτίρια αυτά θα έχουν γίνει… αγνώριστα!

// Κρήτη, Κυκλάδες και Λακωνία (μια και κάποιοι κατάγονται από τη Μάνη) επέλεξαν για τις διακοπές τους οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο Πειραιά. Μόνο ο Τ. Μητρόπουλος δεν πήγε διακοπές γιατί… έτρεχε πέρα – δώθε με τον Ολυμπιακό. Αντιθέτως ο Γ. Βουτσινάς, που είναι και πολιτευτής της ΝΔ στην Α΄ Πειραιά, πήγε στον τόπο καταγωγής του, την Κεφαλονιά, και πήρε… γεύση εκλογών, καθώς συναντήθηκε αρκετές φορές με τον υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ στο νησί Αλ. Παρίση, με τον οποίο έχει παλιά γνωριμία, αφού δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά επί πολλά χρόνια στο παρελθόν στον Πειραιά.


Σχολιάστε εδώ