ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΟΝΤΙΚΑ

Ειδικά μετά τα φιλικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έδειξαν ξεκάθαρα τη διάθεσή τους να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους να διατηρήσει τα κεκτημένα, δηλαδή να πάρει το νταμπλ στην Ελλάδα και να διακριθεί στην Ευρώπη. Κάτι, όμως, τα λάθη του Αλέν Μπουμσόνγκ στο φιλικό με τον Ατρόμητο την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, που προκάλεσαν αμφιβολίες κατά πόσο μπορεί να παίξει ο γάλλος στόπερ τον ρόλο του… κίλερ στην άμυνα, κάτι η απώλεια του Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος κατέληξε στον Ολυμπιακό, φούντωσαν εκ νέου την κόντρα των οργανωμένων με τη διοίκηση της ΠΑΕ.
Για την περίπτωση του ούγγρου επιθετικού, βέβαια, ο διευθύνων σύμβουλος υποστήριξε ότι δεν είχε πάρει το χρίσμα ως βασικός στόχος, σε μια προσπάθεια να περιορίσει το επικοινωνιακό κόστος. Αλλά, από την άλλη πλευρά, έριξε λάδι στη φωτιά με τη δήλωσή του ότι μπορεί να μην κάνουν οι «πράσινοι» άλλη μεταγραφή. Ενδεικτικά του εκνευρισμού που προκάλεσε η τοποθέτηση του Γόντικα ήταν τα σχόλια των παικτών. Στην Παιανία φοβούνται για τις αντιδράσεις του κόσμου στο σημερινό φιλικό με την Τζένοα. Ακόμα και οι ξένοι ρωτούσαν για τη στάση που θα κρατήσουν οι οργανωμένοι, διότι έχουν πληροφορηθεί το περιεχόμενο των πανό που αναρτήθηκαν στα φιλικά προετοιμασίας που διεξήχθησαν στην Αυστρία, αλλά και στο Ντιτρόιτ.
Ο Νίκος Νιόπλιας, πάντως, έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα αποκτηθεί επιθετικός. Γι’ αυτό προσπαθούσε να ηρεμήσει τους παίκτες του και να τους καταστήσει σαφές ότι από τη δική τους απόδοση θα εξαρτηθεί η στάση του κόσμου. «Αν εμείς παίξουμε όπως μπορούμε, όλοι θα χαρούν και θα μας ενισχύσουν. Θα ξεχάσουν τη διάθεση για γκρίνια», φέρεται να είπε ο Νιόπλιας σε ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».
Οι οπαδοί, πάντως, ετοιμάζουν πανό με τα οποία θα απαιτούν την απομάκρυνση του Γιάννη Βαρδινογιάννη από την ηγεσία της ΠΑΕ. Κι αυτό μόνο καλό δεν θα ‘ναι για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Ειδικά για τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να διαχειριστούν την πίεση για να στρέψουν το ενδιαφέρον του κόσμου σε όσα θα συμβαίνουν εντός του αγωνιστικού χώρου.


Σχολιάστε εδώ