ψίθυροι από Μαξίμου – Ρηγίλλης…

XΔΕΝ χάνει ευκαιρία ο Β. Παπαγεωργόπουλος να δηλώνει ευθέως και δημόσια τη στήριξή του στον Κ. Γκιουλέκα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Σε αντίθεση δηλαδή με τον Π. Ψωμιάδη που, μάλλον το αποφεύγει. Οι πλέον καχύποπτοι αποδίδουν τη στάση του νυν δημάρχου στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει την… επιείκεια του κ. Γκιουλέκα ως προς την «επόμενη ημέρα», όταν δηλαδή εκλεγεί και βρεθεί αντιμέτωπος με τα πεπραγμένα του στον δήμο. Η στάση ωστόσο του κ. Ψωμιάδη είναι ελαφρώς ανεξήγητη, δεδομένου ότι ο κ. Γκιουλέκας προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία. Διάφοροι κακεντρεχείς στη συμπρωτεύουσα διαδίδουν ότι ο νομάρχης δεν συμφωνούσε με την υποψηφιότητα του κ. Γκιουλέκα, καθώς θα προτιμούσε ένα πρόσωπο που να ήταν αυτό που λέμε… του χεριού του. Κακοήθειες από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν το… μεγαλείο της ψυχής του κ. Ψωμιάδη.
vΤΗΝ παραίτησή του από τον ΛΑΟΣ υπέβαλε ένα ακόμη στέλεχος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση του Γ. Καρατζαφέρη στο ζήτημα του Μνημονίου. Πρόκειται για τον Ευάγγελο Αλεξίου, υπεύθυνο της νεολαίας του κόμματος στην Κοζάνη, ο οποίος στη σχετική επιστολή του σημειώνει μεταξύ άλλων: «Κύριε Καρατζαφέρη, δεν ιδρύσατε ένα νέο κόμμα, αλλά ένα φιλοκυβερνητικό απόκομμα, εξαπατώντας κάθε έλληνα πολίτη που σας στήριξε με την ψήφο του και πολύ περισσότερο τους εθνικιστές. Η ίδρυση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού έμοιαζε με όαση στην πολιτική έρημο της Ελλάδος, αλλά στο πέρασμα του χρόνου αποδείχθηκε ότι ήταν μια τεράστια οφθαλμαπάτη».
XΑΠΛΗΡΩΤΟΙ εξακολουθούν να παραμένουν μέσα Αυγούστου οι εργαζόμενοι σε δημόσιους φορείς με τη μορφή των λεγόμενων stage. Δεν τους έχουν καταβληθεί οι αποδοχές Ιουνίου – Ιουλίου, ακόμη και σε αυτούς που έληξαν οι συμβάσεις τους και έχουν ήδη αποχωρήσει από τις θέσεις τους. Προφανώς τα… 500 ευρώ που παίρνουν τον μήνα είναι τεράστιο ποσόν και αδυνατεί να αντεπεξέλθει ο κρατικός προϋπολογισμός. Ενδεχομένως να μην περισσεύουν από τους παχυλούς μισθούς που μοιράζει ο πρωθυπουργός στους ξένους συμβούλους. Χειρότερη κι από την κοροϊδία είναι η αναλγησία…
vΜΕ καρδιολογικό πρόβλημα νοσηλεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Αττικό Νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώην υπουργός παρέμεινε στο νοσοκομείο τρεις ή τέσσερις ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και να διαπιστωθεί από πού προέρχονταν οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε. Η επιλογή του συγκεκριμένου νοσηλευτικού ιδρύματος έγινε προφανώς διότι σʼ αυτό υπηρετεί ο γνωστός καρδιολόγος Δ. Κρεμαστινός.


Σχολιάστε εδώ