Μετά τον Μπουμπένκο παρελθόν από τον Ηρακλή θα αποτελέσει και ο… Τάκης

Είτε παραιτήθηκε είτε τον ώθησαν στην πόρτα της εξόδου, η ουσία δεν αλλάζει. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο αποτελεί παρελθόν για τον Ηρακλή και στη θέση του προσλήφθηκε ήδη ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο έλληνας τεχνικός αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες της αποστολής που ανέλαβε και γι’ αυτό ζήτησε την ενίσχυση του ρόστερ με έναν παίκτη σε κάθε γραμμή. Αλλά στον Ηρακλή δεν υπάρχει… σάλιο, όπως λένε χαρακτηριστικά οι παράγοντες της ΠΑΕ, που εκτός των άλλων θα κληθούν να καταβάλουν και αποζημίωση 250.000 ευρώ στον σλοβάκο προπονητή.
Εκτός από τις εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο, στον «Γηραιό» αναμένονται πολλές αλλαγές και σε διοικητικό επίπεδο. Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη θέλουν δεδομένη την αντικατάσταση του Δημήτρη Τάκη από την προεδρία της ομάδας. Τα παράπονα για τις ενέργειες του Τάκη είναι πολλά και όσοι συμμετείχαν στην αναρρίχησή του στην προεδρική καρέκλα προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη μέρα. Παράλληλα προωθούν τις σκέψεις του για αναπροσαρμογή όλων των συμβολαίων που έχουν υπογράψει με τους παίκτες.
Φυσικά με μείωση των αποδοχών. Κάτι που μπορεί να προκαλέσει νέες αποχωρήσεις και από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σε αυτήν την περίπτωση θα τρέχει ο Ουζουνίδης και δεν θα φτάνει.


Σχολιάστε εδώ