Από τον Βαλβέρδε κρέμεται το μέλλον 5 ποδοσφαιριστών

Πρώτα απ’ όλα για τον Αντώνη Νικοπολίδη, καθώς αρκετά στελέχη της πειραϊκής ομάδας επιμένουν ότι χρειάζεται η απόκτηση ενός τερματοφύλακα για το βασικό σχήμα.
Έπειτα υπάρχει ο Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον συμπατριώτη του προπονητή κατά την προηγούμενη συνύπαρξή τους στον Ρέντη. Αν σκεφθούμε ότι το καλοκαίρι λήγει και το συμβόλαιό του, αυτόματα διαπιστώνουμε ότι το μέλλον του έμπειρου παίκτη εξαρτάται άμεσα από τον Βαλβέρδε. Ο Όσκαρ αποτέλεσε προσωπική επιλογή του νυν τεχνικού των «ερυθρολεύκων».
Αλλά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις υψηλές φιλοδοξίες που έτρεφαν γι’ αυτόν και έτσι βρέθηκε μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Ο Βαλβέρδε θα κρίνει εάν θα αποδεσμευθεί ή θα μείνει και αυτήν τη σεζόν στο Λιμάνι. Πάνω – κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Έντσο Μαρέσκα. Με τη διαφορά ότι ο Ιταλός δεν έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ισπανό τεχνικό, ο οποίος καλείται να σχηματίσει αμέσως γνώμη για τις δυνατότητες του παίκτη.
Το μεγάλο στοίχημα, βέβαια, είναι ο Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί μία από τις αδυναμίες του Βαλβέρδε, αλλά τον τελευταίο χρόνο κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και υπάρχουν εισηγήσεις προς τον ισπανό τεχνικό να ζητήσει έναν επιθετικό, ώστε να ‘χει ήσυχο το κεφάλι του και να μην εξαρτάται η επιτυχία της δουλειάς του από τα κέφια του Ντιόγκο.


Σχολιάστε εδώ