ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Σταύρου Αδαμίδη και των συνεργατών του ήταν από την πρώτη στιγμή η διατήρηση της ηρεμίας στην εξέδρα και αφιέρωσε αρκετές ώρες σε συναντήσεις με συνδεσμίτες. Κι ενώ όλοι έβλεπαν ότι υπήρχε ένας κώδικας επικοινωνίας, ήρθε το επεισόδιο της Καλλιθέας να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξέρει ότι ο εντός έδρας αγώνας με την Νταντί θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Ένωσης στη νέα σεζόν. Τόσο το αποτέλεσμα, όσο και η ατμόσφαιρα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Γι’ αυτό έσπευσε αμέσως να κάνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Ράφικ Τζιμπούρ και στον Ίσμαελ Μπλάνκο. Με τις κινήσεις του ο Αδαμίδης θέλησε να πάρει πάνω του την μπάλα, να μεταφέρει αλλού το ενδιαφέρον του απλού κόσμου, με στόχο να πέσουν οι τόνοι του εμφυλίου μεταξύ των οργανωμένων οπαδών.

Σε συνδυασμό με τη συσπείρωση των ποδοσφαιριστών δίπλα στον Μπάγεβιτς, ο Αδαμίδης προσδοκά σε γρήγορη έξοδο από την κρίση με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες για την ΑΕΚ. Φυσικά αντιλαμβάνεται ότι το σχέδιό του θα πιάσει μονάχα εάν έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα στους δύο αγώνες με την Νταντί για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κέρκυρα. Διότι τον νεαρό δικηγόρο τον φοβίζει και το συγκεκριμένο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάτρα και ενδεχόμενη παρουσία οπαδών της ομάδας του μπορεί να ρίξει νέο λάδι στη φωτιά της εσωτερικής σύγκρουσης.

Πρωτοβουλίες για την εκτόνωση της έντασης ενδέχεται να αναλάβει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο Νικαιώτης, άλλωστε, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με κομμάτι των οργανωμένων οπαδών και μπορεί να παίξει ρόλο στην αποκατάσταση της ηρεμίας. Μόνο έτσι, άλλωστε, θα μπορέσει να δουλέψει απερίσπαστος ο Μπάγεβιτς, για την επιτυχία του οποίου εγγυήθηκε προσωπικά στον Πέτρο Παππά, τον οποίο έπεισε να διατηρήσει στον πάγκο της ομάδας τον 62χρονο τεχνικό. Το μόνο πρόβλημα με τον Μελισσανίδη είναι ότι παραμένουν τεταμένες οι σχέσεις του με την Ορίτζιναλ και αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του. Αν και γίνεται αντιληπτή μια προσπάθεια να περιοριστεί σημαντικά η δύναμη του συγκεκριμένου συνδέσμου και να αναδειχθούν άλλες ηγετικές φυσιογνωμίες στον χώρο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.


Σχολιάστε εδώ