Κόλλησαν στον Ολυμπιακό με τις μεταγραφές και ψάχνονται

Τα παιχνίδια τακτικής από τους εκπροσώπους του Μπιέλιτσα προκάλεσαν εντάσεις στις επαφές μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού και του σέρβου φόργουορντ, ο οποίος αποτελεί τη βασική επιλογή του Ντούσαν Ίβκοβιτς για τη θέση που άφησε με την επιστροφή του στο NBA ο Τζος Τσίλντρες. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους και τις ενέργειές τους στον 22χρονο παίκτη και έτσι έμειναν στάσιμες άλλες υποθέσεις. Όχι βέβαια πως είχαν ξεκαθαρίσει και τους στόχους τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά κοιτούσαν κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Μετά το μπέρδεμα με τον Μπιέλιτσα και σε συνδυασμό με τη μεταγραφή του Σάτο στον Παναθηναϊκό, ο Ντούντα υποχρεώνεται να εξετάσει κι άλλες περιπτώσεις. Αν και ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας δείχνει σε κάθε ευκαιρία την επιθυμία του να εξαντλήσουν οι διοικούντες την ΚΑΕ κάθε χρονικό περιθώριο για την απόκτηση του Μπιέλιτσα.
Διαθέτει, βέβαια, ο Ολυμπιακός στην ίδια θέση τον Κώστα Παπανικολάου, τον οποίο υπολογίζει ιδιαίτερα ο Ίβκοβιτς, αλλά με την αβεβαιότητα που υπάρχει για την πορεία της υγείας του Βασιλόπουλου, μοιάζει απίθανο να στηριχθούν οι Πειραιώτες μόνο στον πρώην παίκτη του Άρη, παρά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του.
Μια ιδέα που προωθείται από κάποιους στον Πειραιά έχει πρωταγωνιστή τον Γιώργο Πρίντεζη, με την προοπτική του δανεισμού του ή της ανταλλαγής του. Αλλά ακόμα δεν έχουν ωριμάσει τα πράγματα για να επιστρέψει στο λιμάνι ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο έναν χρόνο πριν, όταν απέρριψε την προσφορά που του έκαναν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.
Η αδυναμία έγκαιρης στελέχωσης του ρόστερ, πάντως, άρχισε ήδη να προκαλεί κάποιες μουρμούρες από την πλευρά των οπαδών. Βλέπουν, βέβαια, ότι η διοίκηση της ΚΑΕ κάνει τις απαραίτητες προσπάθειες, αλλά όπως αναφέρθηκε σε φόρουμ στο διαδίκτυο «αν είχαν καλύτερα αντανακλαστικά, θα είχαν προλάβει τον Σάτο και τώρα θα είχαμε ήσυχο το κεφάλι μας».


Σχολιάστε εδώ