Γιατί έκοψαν την Άννα από την επίσκεψη στη Βουλγαρία;

ΚΑΤΙ περισσότερο από ενοχλημένη εμφανίζεται η Άννα Διαμαντοπούλου από το γεγονός ότι αποκλείσθηκε, χωρίς προφανή λόγο, από το πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στη Βουλγαρία, στο οποίο –σημειωτέον– μετείχαν οι περισσότεροι κορυφαίοι υπουργοί.
Πόσω μάλλον που το προηγούμενο διάστημα γενικοί γραμματείς και άλλοι παράγοντες του υπουργείου της είχαν συνεργαστεί με το υπουργείο Εξωτερικών (είχε αναλάβει την οργάνωση της επίσκεψης) σχετικά με τα πρωτόκολλα που επρόκειτο να υπογραφούν με τη βουλγαρική κυβέρνηση.
Ωστόσο, την τελευταία στιγμή η κ. Διαμαντοπούλου ενημερώθηκε από τον κ. Δρούτσα ότι δεν θα μετάσχει στο ταξίδι. Η αντίδρασή της ήταν να στείλει στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών δισέλιδη επιστολή στην οποία εξέφραζε την έκπληξή της για το γεγονός, ενώ χαρακτήριζε «ατυχή» την απόφαση να μην περιληφθεί στην κυβερνητική αποστολή.
Στην ουσία, βέβαια, αποδέκτης της ενόχλησης ήταν το Μαξίμου και ο Γ. Παπανδρέου, αφού κανείς δεν πιστεύει ότι ο κ. Δρούτσας θα έπαιρνε μόνος του μια τέτοια απόφαση.


Σχολιάστε εδώ